Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

a-kasse computer
Der kan være penge at spare ved at vælge en anden a-kasse (Grafik: GraphicMama-team / MereMobil.dk)

Annoncørbetalt indhold

Hvis du har sammenlignet priser på mobilabonnementer, ved du nok allerede, at der er ganske store forskelle på priserne for et abonnement hos forskellige udbydere.

Det samme gør sig også gældende i mange andre af de poster, som hver måned fylder i budgettet.

En af disse er a-kassekontingentet, som faktisk også kan variere og afhænge af, hvor man er medlem.

Ligesom du kan spare penge ved at skifte til et billigere mobilabonnement, kan du dermed også spare penge ved at skifte til en billigere a-kasse.

Men hvordan finder man bedst muligt den billigste a-kasse på markedet, så man kan komme i gang med at spare penge hver måned?

Sådan finder du den billigste a-kasse

Der findes mange forskellige a-kasser i Danmark, og det kan være svært at finde frem til den helt rette, som passer perfekt til dig og din situation.

I stedet for at tjekke alle a-kassernes hjemmesider for at finde deres priser og tilbud, kan du benytte dig af en online sammenligningstjeneste. Du kan f.eks. finde en billig a-kasse på find-a-kasse-priser.dk, hvor alle a-kassernes priser på kontingenter er samlet på én og samme side.

Det kan spare dig for en masse tid og besvær at benytte dig af sådan en sammenligningsside.

På denne måde kan du samtidig også være sikker på, at du ikke har overset en a-kasse, som du måske ikke har hørt om før. Ved at have det store overblik over alle a-kassernes priser kan du få den skarpeste pris på dit medlemskab – og dermed få lidt mere plads i budgettet hver måned.

Vær opmærksom på dette, inden du skifter a-kasse

Når man sammenligner priser på kontingenter hos de forskellige a-kasser, kan man blive fristet til at skifte til en billigere a-kasse med det samme, så man kan komme i gang med at spare penge hurtigst muligt.

Det er dog vigtigt, at du ikke træffer en uovervejet og spontan beslutning, når det gælder din a-kasse. Du skal nemlig sørge for, at a-kassen passer til lige præcis dig, din faggruppe og din specifikke situation.

Mange a-kasser henvender sig specifikt til visse faggrupper og brancher, så her vil det være en fordel, hvis du arbejder eller har arbejdet i en af disse.

Andre a-kasser er tværfaglige og fokuserer ikke på specifikke brancher, men tager medlemmer ind fra alverdens brancher og faggrupper.

Noget andet, du kan være opmærksom på, er, hvad a-kassen tilbyder ud over retten til dagpenge. Mange a-kasser arbejder hårdt for at hjælpe dig med at komme tilbage på arbejdsmarkedet og finde den rette hylde.

Det gør de f.eks. ved at tilbyde onlinekurser og webinarer, hvor du kan tillære dig nye kompetencer og indsamle ny viden, som kan komme dig til gavn i din videre færd på arbejdsmarkedet. Der kan være store forskelle mellem a-kasserne, så det er vigtigt, at du finder den, som kan hjælpe dig bedst.

Her får du fri data temmelig billigt

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram