Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

Max Logo (Foto: Warner Bros. Discovery)

I maj måned sidste år satte Max stikket i på det amerikanske marked og nu er tjenesten også klar til danskerne. I dag den 21. maj 2024 har de nemlig sat stikket til tjenesten på det danske marked.

LÆS MERE: HBO Max er nu ”bare” Max

Max indeholder indhold fra HBO, Warner Bros, Discovery, Cartoon Network, Adult Swim, ID, Kanal 5, TLC og Discovery-universet.

Der findes tre forskellige pakker hos Max, hvor den billigste har reklamer. Her er prisen 79 kroner pr. måned. For Standard og Premium, som begge er uden reklamer er prisen henholdsvis 119 og 149 kroner om måneden.

Abonnementer og priser til tjenesten Max (Kilde: Max.com)
Abonnementer og priser til tjenesten Max (Kilde: Max.com)

Man kan tilkøbe ”Sports-pakken” for 40 kroner uanset, hvilket af abonnementerne man har. Er det OL, som man gerne vil se, så er OL-dækningen åbent for alle abonnementerne.

Max har forskellige titler og du finder alt fra Barbie, Game of Thrones, Friends, House of the Dragon, Wonka og Dune, men også dansk indhold som Ex on the Beach og Fanget på politiets kamera.

Halvpris ”resten af livet”

Har du et abonnement med halvpris ”resten af livet” hos HBO Max, så rykkes du automatisk ned på Standard-abonnementet hos Max, hvor prisen fremadrettet bliver 59,50 kroner om måneden.

LÆS MERE: HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Du mister så muligheden for 4K-streaming, HDR, Dolby Vision og Dolby Atmos, som alt sammen er en del af Premium-pakken. Det sker dog ikke med det samme. Ligesom prisændringen også først sker om noget tid.

LÆS MERE: Discovery-kanalerne kommer tilbage hos YouSee

Mere til historien

Du får med sportspakken adgang til f.eks. French Open i tennis (Roland Garros), en række cykelløb f.eks. Giro d’Italia, La Vuelta a España og Tour de France, samt golf fra PGA Tour. Derudover får man adgang til kanalerne Eurosport 1 og Eurosport 2.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram