DRTV kræver snart login

Det bliver obligatorisk at oprette login på DRTV, hvis du vil se indhold fra arkivet.

DR TV logo
Husk at oprette et login til DR, hvis du vil se indhold fra arkivet (Foto: DR)

Den 30. september 2024 bliver det obligatorisk at logge ind på DRTV, hvis du vil se programmer fra arkivet. Det vil fortsat være muligt at se ”flow-kanalerne” uden at oprette sig som bruger.

–”Danskerne er et af verdens mest digitaliserede folk. Det stiller store krav til vores public service-opgave. Hvis DR også skal være relevant for danskerne i fremtiden, er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os. For at vi kan lykkes med det, kræver det en konstant fornyelse af både DR’s platforme og indhold, og her spiller login til DRTV en stor rolle. Det gør DRTV bedre og mere relevant for den enkelte, når man logger ind,” siger Lasse Bastkjær Jensen, der er direktør for Strategi & Brugere i DR i en pressemeddelelse.

Det er heller ikke en nyhed som sådan med login til DRTV. Faktisk lancerede DR login allerede i august 2023 i forbindelse med deres strategi “Sammen om det vigtige”.

Meningen er at danskerne skal få relevante DR-tilbud, så hver bruger får sin egen ”forside” til DRTV. Disse anbefalinger baseres på, hvad brugeren tidligere har set.

Når man opretter sig et login, så kræver DR navn og mailadresse. Ønsker man ikke at bruge sig eget navn, så kan navnet være fiktivt.

Det vil gradvist blive udrullet med det obligatoriske login på tværs af tablets, smart-tv, computer og mobil – og altså ikke alle platforme samtidig. Kan du ikke finde ud af, at lave dit eget login, så kan du få hjælp af DR, når de rejser landet rundt eller kontakt dem her.

-“Fra den 21. maj tager vi på tur rundt i Danmark og hjælper med at logge ind. Vi kommer til både Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Vi er i fuld gang med planlægningen, og vi sørger for at informere mere lokalt, når vi kommer til forskellige byer i landet,” siger Lasse Bastkjær Jensen.

DR oplyser også, at der på nuværende tidspunkt allerede er oprettet 1,2 millioner logins og dette tal stiger uge for uge.

Mere til historien

DR-login kan bruges til DRTV og til alle DR’s digitale tilbud som DR LYD, børneapps, dr.dk med videre.

Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram