Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

Motorola Edge 50 Pro lanceres måske snart i Europa efter salgsstart og pris er afsløret på Amazon Tyskland (Foto: Amazon Tyskland / Motorola)
Motorola Edge 50 Pro lanceres måske snart i Europa efter salgsstart og pris er afsløret på Amazon Tyskland (Foto: Amazon Tyskland / Motorola)

Der har været mange rygter om Motorola Edge 50 Pro’s tilgængelighed i Europa og nu har Amazon i Tyskland afsløret det hele på deres website. Det skriver GSMArena.

Det var dog med et forkert billede, så der er selvfølgelig heller ikke garanti for, at oplysningerne er korrekte. Men vi tror de holder ret godt stik.

Amazon Tyskland afslørede, at Edge 50 Pro kommer til Europa den 16. april 2024. På Dronning Margrethes fødselsdag. Datoen er dog senere fjernet og altså ikke synlig på hjemmesiden længere.

Prisen på telefonen er 699 Euro for varianten med 12 GB RAM og 512 GB lagerplads. Det er altså samme pris, som der tidligere har været lækket – men med dobbelt op på hukommelsen. 

Motorola Edge 50 Pro kommer med en 6,7 tommer pOLED-skærm (1220p), som har en opdateringshastighed på 144 Hz. Skærmen har 2.000 nits lysstyrke. Processoren er en Snapdragon 7 Gen 3 – altså ikke en topmodel-processor.

LÆS MERE: Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Kameraet i Edge 50 Pro er et triple kamera setup, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels, mens den har 13 megapixels ultravidvinkel med autofokus og så er der en 10 megapixels telefotosensor med 3x optisk zoom. Frontkameraet er på 50 megapixels. 

Batteriet er på 4.500 mAh og understøtter 125 watts kablet opladning, mens den også understøtter 50 watts trådløs opladning og 10 watts ”reverse trådløs opladning”. 

Styresystemet er Android 14. 

Telefonen er lanceret i Indien, men altså endnu ikke offentliggjort til vores markedsområde. Men ifølge disse rygter, så kan det altså ske når som helst. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Motorola klar med hot modefarve til Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram