HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS’er fra. Og så er der snake!

Nokia 215, 225 og 235 (Foto: Nokia)
Nokia 215, 225 og 235 (Foto: Nokia)

Måske har du fået nok af smartphones og den afhængighed, som de kan skabe? Der har været lidt trend hos generation Z i at skifte smartphonen ud med en dumbphone. Og nu er HMD klar med en ny serie.

Dumbphones kaldes også for featurephones og har mindre funktioner end smartphones. Kort sagt er featurephones eller dumbphones mest en telefon, hvor du kan ringe og skrive fra. Skærmen indbyder ikke til en masse surfen på nettet, spil og meget andet. Men der er lidt underholdning også i det klassiske Nokia-spil ”Snake”.

-“Den nye serie af smukke lommevenlige funktionstelefoner med tilpasningsdygtig funktionalitet. Hos HMD handler det om at udvikle produkter, der opfylder vores forbrugeres behov. Nogle mennesker vil bruge telefonen til at koble fra, tune ud og leve i nuet,” siger Adam Ferguson, Global Head of Insight, Proposition and Product Marketing hos HMD.

Telefonerne hedder Nokia 215 4G, Nokia 225 4G og Nokia 235 4G.

Det er også begrænset med specifikationerne på de nye telefoner, men HMD oplyser, at Nokia 225 4G kommer med en 2,4 tommer QVGA-skærm og et 0,3 megapixels kamera med blitz. Derudover har den bluetooth og et batteri på 1.450 mAh, som ikke lyder af meget, men det giver op til 9,8 timers taletid. Modsat smartphones er der ikke nogen stor skærm til at sluge strøm, så det er ikke nødvendigt med et større batteri.

Nokia 225 4G kommer i farverne pink og mørkeblå.

Nokia 235 4G er alt det, som Nokia 225 4G er, men med en lidt større skærm. Den har et 2 megapxiels kamera på bagsiden og lanceres i tre forskellige farver. Disse er blå, sort og lilla.

Nokia 215 4G, 225 4G & 235 4G er alle tilgængelige fra i dag hos udvalgte forhandlere til nedenstående vejledende priser:

  • Nokia 215 4G: 449 kroner
  • Nokia 225 4G: 499 kroner
  • Nokia 235 4G: 599 kroner

Mere til historien

Der svirrer rygter om, at Nokia også er på vej med en ny udgave af den ikoniske Nokia 3210.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med den første smartphone-kollektion

HMD, du ved dem med "Nokia", er klar med deres første egen kollektion. Læs om den her.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram