HMD klar med den første smartphone-kollektion

HMD, du ved dem med “Nokia”, er klar med deres første egen kollektion. Læs om den her.

HMD Pulse Pro (Foto: HMD)
HMD Pulse Pro (Foto: HMD)

I forbindelse med Mobile World Congress 2024 kom det frem, at HMD ville lancere deres egen smartphone-kollektion. Og den er de nu klar til at løfte sløret for.

Kollektionen består af tre modeller, som har fået navnene HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ og HMD Pulse.

-”Vi har fingeren på pulsen og er meget opmærksomme på forbrugernes behov og de tendenser, der opstår på markedet. Reparation er en hjørnesten for os og et vigtigt nyt kapitel for smartphone innovation. Vi kommer til at gentænke normalen med en helt ny æra af smartphones, der forener det sofistikerede med substans” siger Lars Silbarbauer, CMO for Human Mobile Device i en pressemeddelelse.

HMD præsenterer den nye kollektion ved at fortælle det alle er produkter, som kan repareres. Så brugeren f.eks. nemt kan skifte en ødelagt skærm, et gammelt batteri eller en bøjet oplader-indgang ved brug af et iFixit reparationssæt, som tilkøbes separat.

HMD Pulse Pro (Foto: HMD)
HMD Pulse Pro (Foto: HMD)

”Topmodellen” i kollektionen er HMD Pulse Pro, der dog ikke er en topmodel i forhold til konkurrenter. Der er tale om en smartphone til en vejledende pris på 1.499 kroner.

HMD Pulse Pro har et frontkamera på hele 50 megapixels, så nu er der ingen undskyldninger for dårlige og slørede selfies. Den kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Telefonen kommer i tre forskellige farver, som er Glacier Green, Twilight Purple og Black Ocean. Du kan læse flere specifikationer på HMD’s officielle hjemmeside.

HMD Pulse+ kommer i farverne Apricot Crush og Midnight Blue, mens HMD Pulse kommer farverne Dreamy Pink og Meteor Black.

HMD Pulse Plus har 6 GB RAM og 128 GB lagerplads, mens HMD Pulse kun kommer med 4 GB RAM og 64 GB lager. De vejledende priser for disse er henholdsvis fra 1.599 kroner og 1.099 kroner uden abonnement.

Det er muligt at købe reparationskits hos iFixit fra 49 EUR.

Mere til historien

HMD har valgt at satse på reparation af produkterne, da det er en højere prioritering hos de yngre generationer. En undersøgelse af HMD viser nemlig, at 41 procent af generation Z prioriterer reparation, når de vælger elektronik. I den forbindelse anslår HMD, at tre ud af fire produkter, som de kommer til at sælge i 2024, bliver reparationsvenlige.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram