Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

Rygterne svirrer om nye OnePlus-modeller bl.a. OnePlus Nord CE4 (Kilde: GSMArena.com)
Rygterne svirrer om nye OnePlus-modeller bl.a. OnePlus Nord CE4 (Kilde: GSMArena.com)

Vi forventer, at OnePlus inden længe er klar med lanceringen af en ny telefon. De annoncerer nok OnePlus Nord CE4 i nær fremtid. Der tales om mandag den 1. april 2024.

Lanceringen vil i hvert fald finde sted på det indiske marked, og i skrivende stund er det uvist om den også bliver lanceret på vores markedsområde.

LÆS TESTEN: OnePlus Watch 2 | én ting gør hele forskellen

OnePlus Nord CE4 kommer med Snapdragon 7 Gen 3 processoren og bliver tilgængelig i to forskellige farvevarianter. Disse skulle være Dark Chrome og Celadon Marble. Varianten der hedder Celadon Marble skulle være lidt lig med den special edition af OnePlus 11 som hed Marble Odyssey edidion (Jupitor Rock edition). Det skriver GSMArena.

Det ventes, at OnePlus er klar med yderligere informationer om specifikationer, tilgængelighed og pris på et senere tidspunkt.

Sidste år var det også i marts, at OnePlus præsentede OnePlus Nord CE 3 og OnePlus CE Nord 3 Lite. Det er uvist om der i år også vil være en ”Lite-model”?

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt.

OnePlus Nord 4 rygter…

Rygterne begynder at tale om OnePlus Nord 4, som ventes at blive den næste OnePlus-model, der lanceres på vores markedsområde.

Der er rygter om, at OnePlus vil springe OnePlus Nord 4 over og gå direkte til OnePlus Nord 5. Dette skyldes, at kineserne har en vis skepsis over tallet “4”. Hvad det ender med er dog uvist.

LÆS MERE: OnePlus Nord 5 er snart på vej

Detaljerne om den næste OnePlus Nord-model er begrænset. Det ventes dog, at den ommer med Snapdragon 7+ Gen 3 processoren fra Qualcomm, en 1.5K skærm og 5.500 mAh batteri, samt 100 watt opladning via kabel.

OnePlus har dog ikke bekræftet dette. Men OnePlus Ace 3V forventes, at blive lanceret i Kina her i marts måned, mens ”samme telefon” ventes at komme som den næste OnePlus Nord-model uden for det kinesiske marked.

LÆS MERE: Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

OnePlus Nord 3 blev lanceret i juli 2023, så holder OnePlus fast i dette lanceringstidspunkt, så er der altså lidt tid endnu.

Er den billige OnePlus 12 en god telefon? Se testen af ONEPLUS 12R

Mere til historien

Tidligere i år kom OnePlus tilbage på det tyske marked efter de har haft et salgsforbud. Men med OnePlus 12 og OnePlus 12R er de altså atter tilbage.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram