Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

Netflix TV remote
Netflix kan blive dyrere i 2024. (Foto: Andrés Rodríguez/Pixabay)

Netflix har delt et brev til aktionærerne tidligere på ugen, hvori det fremgår, at planen for 2024 kan være flere prisstigninger. Det skriver Android Central.

Der stod helt præcist.

-“Når vi investerer i at forbedre Netflix, vil vi lejlighedsvis bede vores medlemmer om at betale lidt ekstra for at afspejle disse forbedringer,” skriver Netflix.

LÆS MERE: Netflix’ jagt på login-deling er en succes

En del af prisstigningerne kan måske relatere sig til, at Netflix også oplever stigende priser med højere omkostninger til datacentre og inflationen generelt. Dette er dog ikke nævnt, som en begrundelse. Det står mere skrevet, som brugerne skal betale for Netflix’s investeringer.

LÆS MERE: Netflix og Disney+ kvæler ikke dansk streaming

Og slutbrugerne skal til at betale mere for Netflix i hvert fald nogle steder i verden. Netflix vil nemlig inden længe fjerne det billigste basisabonnement uden reklamer i Storbritannien og Canada. Dermed vil de i stedet flytte kunderne over på det billige ”annonce-abonnement” eller det dyrere almindelige abonnement uden reklamer.

Netflix har ikke meldt yderligere ud. Det er derfor uvist, hvor stor prisstigninger der kan være tale om, samt om det gælder alle markeder.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Netflix har blandt andet investeret i Wrestling ved at købe rettighederne til at sende programmet ‘Raw’ og andre programmer fra World Wrestling Entertainment, bedre kendt som WWE. Det har kostet Netflix 34,3 milliarder kroner for 10 års rettigheder, lyder det fra en kilde.

Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram