Utroligt! 10 år!

BLOGINDLÆG: Jeg blev lidt rystet, da opsigelsen kom. I dag er jeg evigt taknemmelig for ‘fyringen’.

MereMobildk 10 år
Den 1. december 2013 åbnede MereMobil.dk. De første 10 år er gået 😎

MereMobil.dk opstod for 10 år siden som følge af en opsigelse.

Det var min tidligere chef Henrik, der opsagde samarbejdet. Det førte til, at enten skulle jeg finde et andet job eller prøve selv.

Hidtil har jeg altid været lønmodtager, dog altid med min mening om, hvordan tingene skulle være. Turde jeg starte selv? Efter otte år sammen med Henrik, havde jeg da fået fornemmelsen af, hvordan man driver en forretning, men at gøre det selv er bare ikke det samme.

Jeg vil gerne bruge 10-årsdagen på at takke Henrik, da jeg – sammen med Lene – i hverdagen har fået friheden til at planlægge livet uden at skulle spørge en chef. Men uden Henrik havde vi forretningsmæssigt ikke stået, hvor vi står i dag.

Overraskelsens dag

I opsigelsesperioden på tre måneder blev der designet en ny hjemmeside, lavet logo og skrevet et bagkatalog af hen mod 300 artikler, så MereMobil.dk var klar til at sætte stikket i den 1/12 2013.

Min aftale med Henrik og Mobilsiden.dk blev overholdt til 30/11 2013 kl. 23.59. Morgenen efter åbnede MereMobil.dk – måske som en overraskelse for mine tidligere kollegaer Henrik (chefen), Daniel (i dag Mobilsiden.dk), Niels (i dag Computerworld) og Thomas (i dag Ofir.dk).

For Lene og jeg var det en succes bare at have 20 læsere, hvilket var en stor kontrast til, hvor vi kom fra.

Der var ingen penge på kontoen og ingen læsere. Nu var der 30 dage til første lønudbetaling.

Hvad med økonomien?

Der kom hjælp fra en uventet kant, da Michael pludselig kom forbi – før åbningen.

Michael havde stor erhvervserfaring fra topstillinger i telebranchen. Han tegnede og fortalte på whiteboardet for at banke ‘kommercielle tanker’ ind i hovedet på mig, der egenlig helst ville producere indhold.

Jeg fik en uvurderlig værktøjskasse til at besøge annoncører og kontakter i branchen, for at fortælle om åbningen af MereMobil.dk og få dem til at bidrage økonomisk – selvom vi godt vidste, at i første runde fik de ikke noget ud af det.

Den første annoncør var Samsung. Strategien var, at når branchen talte med Samsung så anbefalede de os – og de kunne endda sige, at de ikke havde fået annoncerne gratis. Samsungs tilstedeværelse på MereMobil.dk og deres ‘iværksætterstøtte’ trak simpelthen andre kunder sig.

Tak Michael for kurset og strategien!

10 år senere and still going-strong

Udover de mange freelancere som gennem tiden har hjulpet med indholdsproduktionen, der i dag tæller 14.000+ artikler, 500+ videoer og 132 podcastepisoder, så skal Tobias huskes.

Tobias er IT-troldmanden, der holder skibet flydende, sikrer sikkerheden er i orden, at vi er opdateret på alt fra EU-cookies til GDPR – og ham der sender en redningsbåd afsted inden vi drukner. Han går også op i om siden indlæser 10 millisekunder hurtigere.

Jeg forstår slet ikke, at vi har været i luften i 10 år. Det er fantastisk! 🇩🇰

Tusinde tak til dig, som læser, ser og lytter. Og lige så stor tak til alle annoncører, der tror på, at vores målgruppe kan noget særligt.

Og tak til Lene ❤️ for at holde mig ud i dagligdagen – og for at sørge for, at jeg har ‘struktur og fokus’ i firmaet og i privaten.

/John G.

PS. Du kan tilmelde dig det gratis nyhedsbrev her og følge YouTube-kanalen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram