TV 2 Play får mere indhold i HDR-kvalitet

Langt de fleste af TV 2 Plays kunder kan modtage 4K HDR, men får det ikke. Ændringer er på vej.

en kvinde ser forpint ud
Her ses Karla Løkke i rollen som en af de mange LSD-patienter TV 2-serien “Det sindssyge eksperiment”. (Foto: Mads Thomsen/GODT Media/TV 2)

Streaming i HDR virker på størstedelen af de enheder, der tilgår TV 2 Play. Og netop de brugere vil fremover få mere fra samme skuffe.

Men det er uvist hvornår, skriver Flatpanels.

Med HDR bliver der i praksis for seerne skruet op for en bedre kvalitet i de lyse, hvide toner og i de meget mørke, sorte toner. Der vil ganske simpelt være flere detaljer end på skærme uden HDR.

TV 2 Play kan også konstatere, at dramadokumentaren “Det sindssyge eksperiment”, som havde premiere den 7. november og har Søren Pilmark og Amalie Dollerup i hovedrollerne, indtil videre er set i 4K HDR i 60 procent af alle afspilninger.

– “Vi er opmærksomme på, at billedkvaliteten er et centralt område, og det er et af de områder, vi arbejder kontinuerligt på at forbedre i fremtiden,” siger Mads Boysen fra TV 2 Kommunikation til Flatpanels.

I første omgang er det kun “Det sindssyge eksperiment”, som TV 2 Play kan tilbyde i HDR, men der kommer mere, lover Mads Boysen:

– “Vi fortsætter med at arbejde tæt sammen med producenter og indholdsleverandører for at udvide udvalget over tid. Det er dog for tidligt at kunne udtale sig mere konkret om, hvor meget vi i fremtiden vil levere i HDR.”

Hos konkurrenten DR vises serien “Carmen Curlers” i 4K HDR.

LÆS OGSÅ: TV 2 advarer om “hjælp” til at opsige abonnement på TV 2 Play

Mere til historien

OnePlus har netop lanceret topmodellen OnePlus 12, som kommer til Danmark til januar. OnePlus 12 er udstyret med den nyeste HDR-algoritme, som altså gør det muligt, at fange endnu flere forskellige nuancer af højdepunkter og skygger – hvis altså, der kan modtages i den kvalitet. Læs mere om OnePlus 12 her

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
TV 2 Play: Slut med at se forud

Fremover kan du ikke smugkigge på Badehotellet, Anker eller andre TV 2 produktioner på TV 2 Play.

(mere…)
Netflix og Disney+ kvæler ikke dansk streaming

De danske streamingkunder ser mere indhold fra DR og TV 2 end fra de store streaminggiganter.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram