PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

PlayStation 5 konsol
Det kører bare for salget af PlayStation 5 (Foto: Kerde Severin)

Salget af Sony PlayStation 5 går rigtigt godt. Faktisk var november 2023 den største måned rent salgsmæssigt indtil videre for PlayStation. Det har Sony Interactive Entertainment oplyst.

De flotte salgstal i november 2023 skyldes blandt andet salget på Black Friday og perioden omkring. Ikke alene var det flotteste måned for PlayStation 5, men det var faktisk den bedste måned generelt for PlayStation både målt på enheder og indtjening. Det skriver Wccftech.

Samlet har Sony nu solgt mere end 50 millioner PlayStation 5-konsoller siden den blev lanceret for 3 år siden.

Det blev også oplyst, at salget af PlayStation 5 konsoller følger mønsteret fra PlayStation 4. 

-“At opnå denne PS5-salgsmilepæl er et vidnesbyrd om den urokkelige støtte fra det globale PlayStation-fællesskab og deres passion for de utrolige oplevelser skabt af de talentfulde udviklere fra PlayStation Studios og vores partnere,” udtaler Jim Ryanm, chef for PlayStation.

Generelt har efterspørgslen på PlayStation 5 været stor i 2023 og Sony tror også, at PlayStation 5 kan ende med flottere salgstal end PlayStation 4. 

LÆS MERE: Fortnite og Lego laver et fælles spil

Spilkonsollen forsvinder fra hjemmet

Playstation og X-Box hører snart fortiden til. Vi skal acceptere, at spil bliver tilgængelig online – cloudgaming – hvor vi ikke længere downloader et spil, eller har en konsol stående. Læs mere her og hør episoden herunder eller i din podcast-app; søg efter ‘meremobil’.

Mere til historien

PlayStation 5 kom på markedet i november 2020 og opstarten var præget af store problemer med levering af enheder, hvilket chipmanglen under coronakrisen blandt andet var skyld i. I januar 2023 kunne Sony så oplyse, at der nu var solgt mere end 30 millioner konsoller. Mens det i juli 2023 var 40 millioner solgte enheder. 

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
E3 spilmessen er nu lukket og slukket

Efter coronapandemien lykkedes det aldrig spilmessen E3 at komme tilbage. Nu er det helt slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram