Brug dit mobilkamera til at dokumentere vigtige ting

Smartphone-kameraer kan tage gode billeder. Der er der oplagt, når vigtige ting skal dokumenteres.

Container leje billigt

Annoncørbetalt indhold

En af de store fordele ved at have sin smartphone med sig overalt er, at den har et fantastisk kamera.

De fleste smartphones i dag har et kamera, som kan skyde i over 12 megapixels og tage flotte billeder. Hvis man virkelig vil tage gode billeder, kræver det dog, at man ved lidt om, hvordan man bedst bruger sit kamera.

Det kan der være mange fordele ved. Man skal nemlig ikke kun bruge kameraet til at fange gode minder, men også til en række praktiske gøremål. Et godt eksempel er trailer-, bil- eller container leje, hvor det kan være en god idé at tage billeder før og efter lejen.

Hvis man skal leje en container, kan det være smart at dokumentere dens tilstand, når man får den. Her er det super smart, at man har sin telefon lige ved hånden. Hvis du gerne vil blive bedre til at bruge din smartphones kamera, så kan du få et par tips her.

Optag videoer i fuld HD

De fleste telefoner er i stand til at optage video i 4K, hvilket giver dig fantastisk video, men det optager også meget plads på telefonen.

Du kan heldigvis også optage rigtig gode videoer, der fylder meget mindre. Hvis du skyder dine videoer i Full HD, så vil det fylde meget mindre, og du vil kunne have dem liggende på telefonen, uden at det går meget ud over din lagringsplads.

Benyt HDR ved kontraster

Hvis du tager billeder af motiver, der indeholder store kontraster, så kan du med fordel aktivere HDR (high dynamic range).

HDR-funktionen giver dig mulighed for at tage de smukkeste billeder, hvor kontrasterne virkelig bliver fremhævet. Funktionen tager tre billeder og kombinerer dem til et samlet billede med et flot resultat.

Undlad at bruge blitzen

Din telefon vil helt automatisk benytte blitzen, når den lige vurderer, at det er nødvendigt. Det er dog sjældent nødvendigt, og det giver dig generelt dårligere billeder.

Derfor er det typisk en god idé at slå den automatiske blitz fra, og i stedet selv aktivere den, når der er brug for den. Hvis der er begrænset med lys, så sørg for at holde telefonen helt stille, så vil du stadig få flotte billeder uden blitz.

Brug burst-mode til bevægende motiver

Hvis du skal tage billeder af noget, der bevæger sig, så er burst-mode en rigtig god funktion at bruge.

Den sørger for, at du får nogle rigtig gode billeder, selvom motivet bevæger sig. Du skal blot holde optage-knappen nede og så vil dit kamera tage en række billeder, så du er sikker på, at der er nogle gode billeder imellem.

Som du kan læse, så har dit kamera en række funktioner, som gør det muligt for dig at opdatere din brug af kameraet og få endnu bedre billeder på telefonen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram