Nu kommer den fede sorte udgave af OnePlus Open

Hold inde med bestillingen af OnePlus Open hvis det er den sorte farve, der tænder dig.

OnePlus Open Voyager Black
Dette er OnePlus Open i Voyager Black (Foto: OnePlus)

I starten var det meldingen, at OnePlus Open kun kom til Danmark i den grønne farve Emerald Dusk, selvom andre markeder fik den lidt mere eksklusive sorte variant.

Nu er der gode nyheder, hvis du ønsker dig den sorte foldbare telefon fra OnePlus. Nu fortæller OnePlus nemlig, at den sorte med navnet ”Voyager Black” alligevel kommer inden for de danske grænsebomme.

I starten kan OnePlus Open (i farven Voyager Back) købes i OnePlus’ egen webshop. Desuden får Telia og Call Me også den sorte variant af Open. Hvornår telefonen lander her, kan producenten ikke oplyse på nuværende tidspunkt.

Ifølge de oplysningerne vi fik omkring lanceringen, så kommer der flere forhandlere og teleselskaber med på listen over salgskanaler. Det sker den 30. november 2023. Allerede nu kan telefonen købes hos ProShop.

Begge farvevarianter af OnePlus Open kommer med 16 GB RAM og 512 GB lagerplads.

Her kan du læse min anmeldelse af OnePlus Open.

FORDELE VED EN FOLDBAR: Fordelene ved en foldbar telefon inkluderer en større skærm, som er fantastisk til at se videoer og serier. Personligt har jeg fundet, at den største fordel er muligheden for at læse længere tekster og artikler, da det større overblik giver mere ro. Videoredigering er også ideelt på en større skærm. Hvis du arbejder med dokumenter eller tegninger, vil du også sætte pris på muligheden for at “folde ud”.

Første kig på OnePlus Open

I denne video kommer du tæt på OnePlus Open og mine første indtryk.

Mere til historien

OnePlus Open er en europæisk version af Oppo Find N3.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram