Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

Internet computer
Introduktionsprisen på 5G-internet fra 3 er lige nu (2. oktober 2023) 179 kroner / md. de første tre måneder. Herefter er prisen 279 kroner / md. (Foto: Karolina Grabowska)

Teleselskabet 3 har sat prisen ned på 5G-internet til privatmarkedet for at konkurrere yderligere mod de kablede forbindelser som fiber og coax.

Prisen for 5G-baseret internet er justeret ned til 279 kroner om måneden fra tidligere 299 kroner. Prisen inkluderer router og frit dataforbrug.

Ifølge ITWatch får 3 cirka halvdelen af kunderne ind fra faste forbindelser. Det mest overraskende er nok, at 20 procent kommer fra en fiberforbindelse. 15 procent har haft en coax-forbindelse.

En af grundene til at 3 skruer op for satsningen på 5G-internet er, at kunderne bliver længere tid i butikken. På mobilabonnementerne er kunderne derimod mere flygtige og således sværere at fastholde.

Hvis en 5G-baseret internetløsning skal give mening, er dækningen altafgørende.

– ”Det markante er, at vi jo faktisk ikke engang er færdige med at udbygge vores 5G-netværk endnu. Det bliver bedre herfra. Vi tror på, at fremtidens teknologi skal være fleksibel og mobil og lige så stabil som den kablede forbindelse,” siger Søren Rinnov Østergaard til ITWatch. Han har ansvaret for privatmarkedet hos 3.

LÆS OGSÅ: Nye abonnementer giver adgang til Apple-tjenester

Generelt har 3 efterhånden et ret godt netværk. Vi har tidligere beskrevet en rapport fra OpenSignal, der roste 3’s 5G netværk. Det blev f.eks. fremhævet, at 3 og TDC Net ligger og kæmper om førstepladsen for den højeste downloadhastighed.

Jeg testede tidligere på året 5G-internet fra 3. Det fungerede overraskende godt. Læs her min anmeldelse af 3’s 5G-baserede internet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

3 i Danmark havde i starten af året verdenens højeste uploadhastighed. Læs den historie her.

Nu er der 30 dages prøvetid på 5G-internet

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram