Oppo klar med global lancering af Find N3 Flip

Klaptelefonen fra Oppo, søsterbrand til OnePlus, kommer snart ud globalt.

Oppo-Find-N3-Flip
Oppo Find N3 Flip kan snart købes uden for Kina (Foto: Oppo)

Oppo Find N3 Flip blev tilgængelig på det kinesiske marked i august. Men i næste uge ændrer det sig, da Oppo lancerer Find N3 Flip globalt.

Første skridt til verdensmarkedet tages i Indien den 12. oktober 2023, hvor lanceringseventen finder sted. Den vil blive livestreamet på YouTube. Det skriver GSMArena.

Find N3 Flip er den første klaptelefon, som kommer med triplekamera på ”coveret”. Det har en 50 megapixels hovedsensor med OIS, 32 megapixels telefoto sensor og 48 megapixels ultravidvinkel sensor. Den kommer også med Hasselblads kamera-features. Frontkameraet er på 32 megapixels.

Inderskærmen er på 6,8 tommer og har 120 Hz opdateringshastighed. Skærmen er en Full HD+ LTPO AMOLED foldbar skærm. Frontskærmen er på 3,26 tommer og har en opløsning på 720 x 382 pixels.

Processoren er en Dimensity 9200 og så har den Android 13 med ColorOS 13.2 ovenpå. Den ventes at komme med 12 GB RAM og enten 256 GB eller 512 GB lagerplads.

Derudover har den fingeraftrykslæser på siden, stereohøjttalere, NFC og 4.300 mAh batteri og 44 watts trådløs opladning.

Det er uvist om Oppo Find N3 Flip også finder vej til det danske marked.

Skal vi tro rygterne er OnePlus Open på vej, der angiveligt er en rebranded Oppo Find N3. OnePlus Open er en foldbar telefon og altså ikke en “flip”.

LÆS OGSÅ: Skal han bringe et nyt mobilbrand til Danmark?

Her er en stærk klaptelefon fra Motorola

Mere til historien

Lige nu er det Galaxy Z Fold5 du skal købe, hvis du her i landet vil have en foldbar smartphone. Læs testen af Z Fold5 her. Husk også at se videoanmeldelsen af Samsung Galaxy Z Fold5.

Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Sådan følger du Samsungs Unpacked-event

Samsung har inviteret indenfor til stor event i Paris, hvor det ventes, at de afslører de nye foldbare smartphones og en smart-ring.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram