Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

Motorola Moto G54
Motorola Moto G54 koster 1.599 kroner (Foto: Motorola)

Motorola har præsenteret Moto Edge 40 Neo, men de havde også andre telefoner i ærmet – nemlig Moto G84 5G, Moto G54 5G og Moto G14.

Det er fem rigtig fine budgettelefoner til priser på mellem 1.299 og 2.299 kroner uden abonnement.

Moto G84 er en stilfuld mobil til skarp pris

Motorola Moto G84
Her ses Motorola Moto G84 i eb superfrisk farve (Foto: Motorola)

Indpakket i et fint design får du med Moto G84 en rigtig fin telefon til prisen. Den vejledende pris er 2.299 kroner uden abonnement.

Skærmen er på 6,5 mm og typen POLED-skærm. Der er en opdateringshastighed på 120 Hz og en lysstyrke på op til 1.300 nits. Og så understøtter den Dolby Atmos.

Processoren er en Snapdragon 695 5G fra Qualcomm.

Kameraet har en hovedsensor på 50 megapixels, hvor Ultra Pixel-teknologien lukker mere lys ind og kombinere pixels med en stor 2,0µm pixel. Der er også et 8 megapixels ultravidvinkelobjektiv med Macro Vision. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter 30 watts hurtigopladning.

Moto G84 kommer i en række farver og bliver tilgængelig i Pantone Viva Magenta, Marshmallow Blue (vegansk læderfinish) og Midnight Blue, som har en mat plastikbagside.

Derudover er de IP54-certificeret.

Moto G54

Moto G54 kommer i to forskellige varianter, hvor den billigste koster 1.599 og kommer med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den dyre konfiguration har 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den har en vejledende pris på 1.799 kroner uden abonnement. Dermed er prisforskellen på de to altså ikke særlig stor.

Skærmen på Moto G54 er ligesom på Moto G84 også på 6,5 tommer. Her er skærmopløsningen ”kun” Full HD+, der er dog ligeledes 120 Hz opdateringshastighed. Skærmformatet er 20:9. Den har også Dolby Atmos, samt Moto Spatial Sound, som gør brugerne vil opleve lyden ”bevæger sig rundt”.

Kameraet har en hovedsensor på 50 megapixels med OIS, Quad Pixel-teknolog samt Macro Vision-kameraet. Frontkameraet er på 16 megapixels.

Processoren er en MediaTek Dimensity 7020, hvilket er en octa-core processor.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter 15 watts opladning.

Moto G14 – vild entry-level telefon

Motorola Moto G14
Super lavpristelefon, Moto G14, koster 1.299 kroner (Foto: Motorola)

Den nye Moto G14 kommer også med en 6,5 tommer skærm med 20:9 format. Den har også Dolby Atmos og Spatial Sound fra Moto.

Kameraet er på 50 megapixels og Quad Pixel-teknologi for 4x bedre lysfølsomhed i dårlig belysning. Det kommer også med et Macro Vision-kamera. Frontkameraet er på 8 megapixels.

Moto G14 kommer med 4 GB RAM og op til 128 GB intern hukommelse, samt en octa-core processor. Batteriet er på 5.000 mAh.

Telefonen kommer i et vegansk læderfinish i to forskellige farver Pale Lilac og Butter Cream, derudover kommer den også i Stålgrå og Himmelblå. Moto G14 kommer med vandafvisende design, som beskyttes mod spild og stænk.

Moto G14 har en vejledende pris på 1.299 kroner.  

Mere til historien

På nogle markeder er der også lanceret en Motorola Moto G54 Power, som kommer med et batteri på 6.000 mAh med 30 watts opladning. Derudover har det også 8 megapixels ultravidvinkel i stedet for 2 megapixels macro sensor.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram