Googles robot vil læse dine mails

Googles chatrobot Bard får adgang til alt – selv hvor de mest personlige oplysninger er.

KORT UDGAVE
Googles chatrobot Bard vil snart kunne få adgang til brugernes mest personlige oplysninger via Gmail, Google Drev og Docs1. Bard vil kunne svare på spørgsmål, der er baseret på oplysninger, som den finder i disse tjenester.
Bard AI Google
Google Bard får snart adgang til dine mest personlige oplysninger via Gmail, Google Drev og Docs. (Foto: Mojahid Mottakin)

Googles konkurrent til ChatGPT hedder Bard og har aldrig helt fået så meget opmærksomhed, som netop ChatGPT.

Opmærksomheden kommer dog nu. Google har nemlig oplyst, at Google Bard vil kunne svare på spørgsmål, der er baseret på oplysninger, som den finder i din Gmail, Google Drev og Docs.

Bart har tidligere fået sine oplysninger fra internettet, men nu vil Google Bard kunne søge på tværs af din Google-konto. Det betyder også, at den vil kunne scanne dine mails, Docs-dokumenter og dit Drev, når den skal finde oplysninger. Det skriver The Verge.

Da Bard blev introduceret først på året forlød det allerede dengang, at Bard faktisk “lurede” lidt i din mail. Men dengang blev det benægtet.

Det bliver muligt med integrationen, at få Bard til at skrive mails eller fremhæve de vigtigste ting i dine mails, dokumenter og lignende.

Og det stopper heller ikke ved Gmail, Docs og Drev. Google har nemlig oplyst, at Bard også senere vil blive forbundet med Maps, YouTube og Google Flight.

Her vil man kunne få oplysninger om en seværdighed ud fra Google Maps eller få Bard til at finde YouTube-videoer om et specifikt emne.

Mange vil måske ”panikke” lidt, når de hører, at Google vil gøre det muligt for chatrobotten at få adgang til noget af det mest personlige, men Google forsikrer, at de ikke har planer om materialet bruges til at udvikle chatrobotten, samt materialet heller ikke ses af mennesker.

Brugerne vil også blive spurgt om de vil forbinde Bard til Gmail, Docs, Drev m.m. Google fortæller også, at det altid vil kunne slås fra igen.

Google Bard blev tilgængelig i Europa i juli måned.

LÆS OGSÅ: Google vil snart slette din gamle Gmail

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Google afslører de nye Pixel 8 og Pixel 8 Pro modeller den 4. oktober. Du kan se en lækket video af dem her.

Læs også:
Vil du slette chatrobotten My AI på Snapchat?

Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
AI muliggør en ny form for svindel

Kunstige intelligens kan bruges til en ny type svindel avanceret svindel, der kan være på vej, før du venter det.

(mere…)
Nu får Gmail-brugerne tiltrængt hjælp

Googles AI-sikkerhed strammes og blokerer mere spam og flere phishing-angreb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram