Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

Apple Watch Series 9
Intropriserne på Apple Watch Series 9 er billigere end tilfældet var med sidste års Series 8-modeller. Apple Watch Ultra er også faldet i pris (Foto: Apple)

Apple er klar med dette års nye Apple Watch modeller. I år er det helt som forventet blevet til Apple Watch Series 9, samt anden generation af Apple Watch Ultra.

LÆS OGSÅ: Apple Watch Series 9 – ny cool dobbelttryk-funktion

Der er ikke lanceret et nyt Apple Watch SE, men der er alligevel godt nyt. For Apple har sænket priserne på deres alle Apple Watch-modeller, når vi ser på intro-priserne.

Det betyder, at du nu kan få Apple Watch SE, som er den billigste model, til priser fra 2.199 kroner. Dette er Apples officielle priser. Faktisk kan du, hvis du tjekker dagsaktuelle priser finde det til 1.999 kroner i skrivende stund.

Apple Watch Series 9 kommer i handlen fredag den 22. september 2023 og priserne starter ved 3.599 kroner. Sammenlignet med intropriserne for Apple Watch Series 8, så er det faktisk også faldet i pris.

Kort sagt er det blevet billigere at købe et Apple Watch. Da Series 8 kom på markedet startede det ved 3.899 kroner for 41 mm, hvilket er 300 kroner dyrere end prisen, som Apple Watch Series 9 starter ved.

Herunder kan du se priserne på årets Apple Watch modeller samt hvad du sparer i forhold til urene, der kom i 2022.

41mm WiFi45mm WiFi41mm WiFi + mobil45mm WiFi + mobil49mm WiFi + mobilBesparelse ift. 2022
Apple Watch 9, alu3.599 kr.3.899 kr4.499 kr.4.799 kr.300 kr.
Apple Watch 9, rustfrit6.299 kr.6.749 kr.500 kr.
Apple Watch Ultra 27.199 kr.600 kr.

Gense testen af Apple Watch Ultra (2022)

Mere til historien

Apple har også lanceret en masse nyt tilbehør til Apple Watch og iPhone, så det er bare at tjekke sortimentet ud og se om der er noget, som du kan bruge.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram