Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

3-abonnement Apple One
KORT VERSION: Teleselskabet 3 tilbyder Apple One som en del af et mobilabonnement, og giver mulighed for at prøve Apples tjenester gratis i tre måneder. Apple One er en pakke, der indeholder Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade og iCloud+, og findes til enkeltpersoner eller familier (Foto: Apple)

Annoncørbetalt indhold

Teleselskabet 3 giver mulighed for at tilføje Apple One til et mobilabonnement – og du kan prøve Apples tjenester helt gratis i tre måneder. Normalt giver Apple kun én måneds prøveperiode.

Apple One giver adgang til Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade og datalagringsplads i iCloud+.

Ønsker du ikke hele Apple One-pakken efter den gratis prøveperiode, kan du, sammen med mobilabonnementet, selvstændigt købe adgang til Apple TV+, der er Apples streamingtjeneste med eksklusive film og serier.

De tre måneders gratisperiode gælder også, hvis du tidligere har haft prøveperioder på Apples tjenester.

Efter prøveperioden vil tjenesterne blive faktureret til normalpris. Læs mere om tilbuddet med 3 og Apple One.

Her er priserne på 3-abonnementer med Apple-tjenester

  • 100 GB data, fri tale med 3LikeHome og Apple TV+: 250 kr. / md.
  • 100 GB data, fri tale med 3LikeHome og Apple One: 350 kr. / md.
  • Fri data og tale med 3LikeHome og Apple TV+: 300 kr. / md.
  • Fri data og tale med 3LikeHome og Apple One: 400 kr. / md.
  • Fri data og tale med 3LikeHome og Apple One Family: 450 kr. / md

Abonnementerne inkluderer hele 40 GB data med 3LikeHome mod normalt 25 GB data.

LÆS OGSÅ: Virker internet til hjemmet baseret på en 5G-router?

HVAD ER APPLE ONE? Med Apple One får du Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade og iCloud+ med 200 GB lagerplads i én samlet pakke. Apple One findes til ”Enkeltperson” eller ”Familie”. I familiepakken deles datapladsen i iCloud med op til fem familiemedlemmer

Hvis du i forvejen er iPhone- eller iPad-bruger, kan en samlet løsning hos 3 give mening, hvis du bruger Apples tjenester og synes, at den inkluderede data og taletid passer til dit behov.


POPULÆRT PÅ APPLE TV+

Ted Lasso: En komedieserie om en amerikansk fodboldtræner, der får jobbet som cheftræner for et engelsk fodboldhold. Han er fuld af optimisme og varme, men ved ikke meget om sporten. Serien har vundet flere priser og fået stor ros for sin humor og hjertevarme.

The Morning Show: En dramaserie om et morgen-tv-show, der rystes af en #MeToo-skandale. Serien følger de forskellige værter, producenter og journalister, der kæmper med magt, ambitioner og etik i mediebranchen. Serien har et stjernespækket cast med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell.

Wolfwalkers: En animationsfilm om en ung pige, der drømmer om at jage ulve i det irske 1600-tal. Hun møder en anden pige, der kan forvandle sig til en ulv, når hun sover. Sammen må de beskytte skoven mod den onde herre Protector.

Mere til historien

Apple Arcade er en spiltjeneste, hvor du uden reklamer og uden køb i apps kan spille mere end 200 forskellige titler på iPhone, iPad og Apple TV. Med Apple Music får du adgang til millioner af sange med mulighed for afspilning i lossless-kvalitet.

Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram