PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

Sony teaser for Project Q, som er en håndholdt PlayStation-streaming enhed (Kilde: Screenshot fra video på Twitter)
Sony har tidligere teaset for Project Q, som er en håndholdt PlayStation-streaming enhed. Det endelige navn rygtes nu at blive PlayStation Portal. (Kilde: Screenshot fra video på Twitter)

Sony har tidligere luftet deres ”Project Q”, som er en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at det endelige navn bliver PlayStation Portal.

Sony omtaler selv produktet som en ”fjernspiller” til PlayStation 5. Forstået på den måde, at den kan streame spil fra en PlayStation 5 på samme netværk. Den skal være ”parret” med PlayStation 5-konsollen på det trådløse netværk, hvilket gør det umuligt, at benytte den som enhed på farten osv.

VR-titler vil ikke være understøttet. Ligesom andre spil, der streames via PlayStation Plus Premium-abonnementer heller ikke er. Det er lokale spil, som PlayStation 5-konsollen kan overføre.

Det er meningen, at den nye enhed skal komme på markedet senere i år til en pris på omkring 220 Euro. Det skriver Tek.no.

Så det er altså ikke et produkt, der kan sammenlignes med Nintendo Switch.

PlayStation Portal virker, som et produkt, der henvender sig til f.eks. familier, så børnene fortsat kan spille, selvom forældrene ser noget andet på det fjernsyn, som PlayStation 5-konsollen er tilsluttet.

Rygterne svirrer om, at PlayStation Portal vil få en 8-tommers skærm med 1080p-opløsning og en opdateringshastighed på 60 Hz. Der vil nogle steder på skærmen være ”touch-funktionalitet”. Ligeledes vil der være 3,5 mm jackstik port og kontroller-delen minder om de DualSense-kontrollere, som du kender fra PlayStation 5.

LÆS OGSÅ: PlayStation 5 kan købes til særpris i begrænset periode

Det er uvist, hvornår Sony vil lancere PlayStation Portal, men det kunne tyde på, at den vil være klar i butikkerne til den vigtige julehandel. Så en lancering i november kunne være ret realistisk.

Mere til historien

Der florerer mange rygter om en kommende PlayStation 5-variant. Der har været skrevet, at en PlayStation 5 Slim er dukket op i en video. Det er fortsat uvist om disse rygter har noget på sig.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram