Chromecast mister funktion

I stilhed har Google fjernet en funktion fra Chromecast, der gjorde det muligt at tilslutte sig en Chromecast uden at være på det samme netværk.

Chromecast
KORT VERSION: Google har fjernet gæstetilstand fra Chromecast, som gjorde det muligt at tilslutte sig en Chromecast uden at være på det samme netværk. Funktionen blev indført i 2014, men nu er den forsvundet uden nogen officiel forklaring fra Google (Foto: MereMobil.dk)

I stilhed har Google fjernet muligheden for at lade en enhed, som ikke er på det lokale netværk, tilslutte sig en Chromecast i rummet. Funktionen er kendt som ”Guest Mode”.

Når man koblede sig på en Chromecast, skulle en 4-cifret PIN-kode, der blev vist på skærmen, angives.

Gæstetilstand i Chromecast blev indført i 2014, men nu forsvinder det altså. Det skriver Tek.no med kilde i 9to5Google.

Google har ikke offentliggjort, hvorfor funktionaliteten nedlægges, det noteres blot på supportsiden, at funktionen ikke længere eksisterer.

KUN HOS 3. Få Apple One gratis i 3 måneder. Nu kan du få alt det bedste fra 3 og Apple samlet i ét abonnement. Stream dine yndlingsfilm- og serier, lyt til over 100 millioner sange, spil uden afbrydelser og få op til 200 GB lagringsplads med iCloud+. Læs mere om de nye abonnementer med Apple One her.

Hi3G linje

Apple TV har gæstetilstand

På Apple TV er der mulighed for at lade Apple-enheder koble sig på din Apple TV-boks, uden at være på det samme netværk. Dette er kendt som ”peer-to-peer AirPlay”.

Tilslutningen sker ved at Apple-enhederne udsender en lille Bluetooth-baseret ”pakke”. Hvis en understøttet enhed hører BTLE-pakken, oprettes et peer-to-peer netværk mellem enhederne, skriver Apple.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Før sommer kom det frem, at Google ikke længere vil software- eller sikkerhedsopdatere den første Chromecast, der kom i 2013. Du kan læse historien her.

Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Google går til erkendelse om Google TV

Google er begyndt at rulle optimeringer af Google TV ud. Det skal forbedre brugeroplevelsen.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV – Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram