YouTube hæver priserne

Den nye pris afspejler værdien, siger talsperson fra YouTube.

YouTube på en pc
De nye priser afspejler mulighederne på YouTube, siger talsperson. (Foto: Tymon Oziemblewski)

YouTubes moderselskab, Alphabet, sætter prisen op på streamingabonnementer og følger dermed efter konkurrenter som Spotify og Apple Music.

Det skriver blandt andre mediet 9to5Google.

Stigningerne rammer i første omgang kun abonnenterne i hjemlandet, hvor YouTube Premium stiger med knap 20 procent til det der svarer til cirka 94 kroner om måneden. YouTube Music stiger med cirka ti procent til det der svarer til 73 kroner.

Amerikanerne slipper dog fortsat væsentligt billigere end abonnenterne på de danske breddegrader. I Danmark koster et abonnement på YouTube Premium 119 kroner om måneden.

Nyheden om prisstigningerne blev tilfældigt opdaget af folk på mediet 9to5Google, som registrerede ændringerne på YouTubes landingssider for Premium- og Music-tjenester.

Efterfølgende bekræfter YouTube via en talsperson, at priserne for YouTube Premium og YouTube Music Premium opdateres i USA.

Ifølge talspersonen sker det "for at fortsat at kunne opretholde den høje kvalitet på tjenesten".

- "Vi mener, at den nye pris afspejler værdien af ​​YouTube Premium, som giver abonnenter mulighed for at nyde reklamefri YouTube med baggrunds- og offlineafspilning og uafbrudt adgang til over 100 millioner sange med YouTube Music-appen," udtaler talspersonen.

Mere til historien

YouTube eksperimenterer med en funktion, der skal spænde ben for brugere med adblockere. Disse brugere vil kun kunne se tre videoer, hvis ikke de slår annonceblokeringsværktøjet fra. Læs mere om det her

Nu skal Chomebook have flere kræfter

Chromebook Plus er en ny serie af computere til skoler, hvor lagerplads og ydelse er opgraderet.

(mere…)
Podcast app lukker
(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
YouTube dropper reklamefrit billigabonnement

YouTube stopper med at tilbyde billigere abonnement uden reklamer.

(mere…)
Googles robot vil læse dine mails
(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram