Et smartwatch til børn kan give dig øget tryghed

Med et smartwatch kan du opretholde kontakten til dit barn hele dagen. Det giver mulighed for frihed uden en telefon. Et smartwatch kan være perfekt for mindre børn.

Smartwatch børn

Annoncørbetalt indhold

Et smartwatch behøver slet ikke at give adgang til alt, hvad internettet byder på. Man kan nemlig få et smartwatch til børn, der er udviklet til de mindste og har passende funktioner.

Tag for eksempel et Forever IGO, som både er vandtæt og har GPS. Det er perfekt til de små poder, da det også er nemt at betjene, når der skal ringes hjem og aftales legeaftaler eller lignende. 

Få simkort i dit barns smartwatch

Måske er det vigtigt for jer, at man kan ringe og modtage opkald, så vejen hjem fra skole eller fritidsaktiviteter kan planlægges og sikres løbende. Så er et smartwatch til børn den bedste teknologiske mulighed at gøre brug af.

Et smartwatch som Forever eller Forever IGO er lavet med børnenes hverdag in mente. Det kan blandt andet minde dig om at drikke nok vand i løbet af dagen, og så er det vandtæt og kan være under vand i helt op til 30 minutter. 

Smartwatches til børn har en masse sportsfunktioner, der passer perfekt i en aktiv hverdag. Man kan indstille uret, så det også aflæser kropstemperatur og giver barnet åndedrætsøvelser til at slappe af. Da det både har funktioner som pulsmåler og skridttæller, kan det også analysere barnets søvnrytme og lave en søvnanalyse, der kan hjælpe jer med at finde den bedste sengetid for dit barn.

Et Forever ur er også sjov og underholdning

Hele idéen med at købe et smartwatch er også de mange sjove funktioner, uret har ud over at vise hvad tiden er. Her er det næppe søvnanalyser og skridttæller som dit barn synes er de sjoveste elementer. Men derimod de mange muligheder for underholdning, som uret indeholder.

Man kan for eksempel spille flere forskellige spil inklusiv et basketball spil og et tænkespil, hvor hjernen kommer i brug på en lærerig og udfordrende måde.

Uret fra Forever er lavet i et slidstærkt materiale, der holder til lidt af hvert. Desuden kan man nemt skifte rem, hvilket kan være smart, hvis dit barn gerne vil have lidt afveksling i farverne. Remmen er en silkeblød silikonestrop, og selve uret vejer så lidt, at man næsten glemmer, man har det på.

Selvom uret er udviklet med henblik på børn, kan det også sagtens bruges af teenagere og voksne.

Uret er designet med et flot og enkelt udtryk og passer til de flestes garderobe uden at tage for meget af opmærksomheden.

Det tager kun et par dage at få leveret uret, så hvis dit barn snart skal på feriekoloni eller spejderlejr, så er det bare med at få bestilt et af de smarte ure, der med sikkerhed bliver et hit hos dit barn.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram