Betaversionen af Android 14 er klar – du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

Android 14 er ude i beta til en række forskellige Android-telefoner (Kilde: Android / Google)
Android 14 er ude i beta til en række forskellige Android-telefoner (Kilde: Android / Google)

Vil du opleve en tidlig version af Android 14? Så har du nu muligheden, hvis du har en Android-telefon.

Android Developer Preview Program gør det nemlig nu muligt for en lang række Android-enheder, at få Android 14 beta 1.

Noget af det centrale i Android 14 er beskyttelsen af de personlige oplysninger, sikkerhed, brugertilpasning, ydeevne og produktivitet.

LÆS OGSÅ: Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Det kommer ikke som en stor overraskelse, at endnu flere nu får adgang til betaversionen af den næste store Android-opdatering. Google plejer, at ”invitere” andre end deres egne Google Pixel-telefoner indenfor ved deres årlige udviklerkonference – Google I/O.

Og det er altså ikke anderledes i år. Google afholdt i går åbningskeynoten på Google I/O. Hvilket også resulterede i, at de har annonceret, at en række telefoner fra forskellige producenter nu kan downloade og installere Android 14 beta.

Det er dog ikke alle Android-producenter, som får adgangen nu. Asus, Nokia og Samsung er ikke på listen i år, selvom de tilbød Android 13 Beta sidste år. Det skriver Android Authority.

ANMELDELSE AF NY GOOGLE TELEFON: Google Pixel 7a har minimale nyheder

Lenovo

Den kinesiske producent Lenovo er den eneste producent på listen i år, som tilbyder Android 14 beta på en tablet. Det er nemlig muligt, at få Android 14 beta på Lenovo Tab Extreme.

Nothing

Nothing Phone 1 er en af de telefoner, som er med i første ”bølge” af Android 14 beta enheder.

OnePlus

Hos OnePlus er det topmodellen OnePlus 11, som er en del af Android 14 betaprogrammet. Det kræver dog, at det ikke er enheder, som er låst til operatører – du kan læse mere på OnePlus’ forum.

Oppo

Tidligere har Oppo haft Android beta-versioner til deres Find X-serie, men det ændrer sig med Android 14 beta. Den vil nemlig være tilgængelig på Find N2 Flip-klaptelefonen.

Realme

Realme tilbyder Android 14 beta på Realme GT 2 Pro, som kom på markedet sidste år.

Vivo

Vivo tilbyder Android 14 Beta på deres Vivo X90 Pro, samt Iqoo 11.

Xiaomi

Xiaomi tilbyder Android 14 beta på deres Xiaomi 12T, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro. Du kan læse mere om, hvordan du downloader softwaren og installerer den her.

Mere til historien

Google præsenterede også Google Pixel Tablet og smartphonen Google Pixel 7a under keynoten til årets Google I/O.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram