OnePlus Nord CE 3 Lite minder om noget

Billig… Tænk over flere alternativer inden du køber Nord CE 3 Lite.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
OnePlus Nord CE 3 Lite 5G har 3,5 mm. jackstik (Foto: OnePlus)

OnePlus har præsenteret en ny telefon i den lave mellemklasse. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G koster 2.499 kroner (vejledende) og er (næsten) en gentagelse af den cirka et år gamle OnePlus Nord CE 2 Lite.

I øvrigt er det godt nok et langt navn. Jeg vil gerne se den kunde, som specifikt spørger på modelnavnet i butikkerne.

Modelnavnet ”CE 3 Lite” indikerer, at vi er i den nederste bunke, når vi ser på specifikationer, samlet produktkvalitet og pris.

Her er OnePlus aktuelle lineup med de vejledende priser:

  • OnePlus Nord CE 2 Lite: 2.039 kroner
  • OnePlus Nord CE 3 Lite: 2.499 kroner
  • OnePlus Nord 2: 2.549 kroner
  • OnePlus Nord 2T: 3.069 kroner
  • OnePlus 10T: 4.749 kroner
  • OnePlus 10 Pro: 6.499 kroner
  • OnePlus 11: 6.499 kroner

Opdateret kamera

Et af de få steder hvor vi ser en opgradering, er på kameraet. Hovedsensoren er gået fra 64 til 108 megapixels.

I kameraet lover OnePlus ”3x lossless zoom”, der dog ikke må forveksles med optisk zoom.

Skærmen er fortsat af LCD-typen med 120 Hz teknologi, men skærmstørrelsen har ændret sig fra 6,59 til 6,72 tommer. I forhold til forgængeren er den nye blevet en anelse længere, lidt bredere og marginalt tyndere.

På processor og chipset beholdes Qualcomms platform Snapdragon 695, der får selskab af 8 GB RAM.

Telefonen har fortsat fingeraftrykssensor i en knap på siden og 5.000 mAh batteri. Opladningen er dog ændret fra 33 til 67 watt og der medfølger en oplader i salgspakken.

Overvej før du køber

Er du fast læser, vil du vide, at jeg ikke har det så godt med alt for billige telefoner. De kan såmænd være fine nok, men der er store begrænsninger så snart de presses lidt.

Senest så vi det på Motorola Moto G53, der koster 1.999 kroner.

Jeg har ikke prøvet Nord CE 3 Lite, men eftersom priserne (vejledende) kun efterlader 570 kroner op til OnePlus Nord 2T, så ville jeg aldrig købe CE 2 Lite.

Jeg tror min anmeldelse af OnePlus Nord 2T understreger meget godt, at Nord 2T er en meget bedre telefon. Se også min videotest af Nord 2T.

OM ONEPLUS NORD BUDS 2: De nye in-ear hovedtelefoner har en 12,4 mm stor driverenhed og opgraderet lydteknologi. Høretelefonerne har en funktion, der aktivt reducerer støj med op til 25 dB. De har et dobbelt mikrofonsystem, der giver klarere opkald. Transparency Mode gør det muligt at høre musik og stadig opfange lyde fra omgivelserne. Høretelefonerne tilbyder flere lydtilstande, samt Dolby Atmos-teknologi. Høretelefonerne er tilgængelige i to farver. Batterilevetiden er op til 36 timer med etuiet.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ved siden af OnePlus Nord CE 3 Lite (Foto: OnePlus)

Det koster OnePlus Nord CE 3 Lite

OnePlus Nord CE 3 Lite forhandles hos Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, Oister, Proshop, Elgiganten, Power og Bilka fra den 20. april 2023.

OnePlus Nord CE 3 koster 2.499 kroner for udgaven med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Farvemulighederne bliver Pastel Lime og Chromatic Gray.

Mere til historien

Sammen med OnePlus Nord CE 3 Lite er in-ear headsettet OnePlus Nord Buds 2 også præsenteret. En af nyhederne er aktiv støjreduktion (ANC). Prisen er 549 kroner. Læs også min test af Jabras nye lavpris-headset.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram