Galaxy S23-serien sælger!

Samsung Galaxy S23-serien er et større salgshit end sidste års modeller. Særligt en af modellerne er mobilkøberne vilde med.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra sælger rigtigt godt (Foto: MereMobil.dk)

Det tyder på, at Galaxy S23-serien fra Samsung klarer sig bedre end forgængeren, Galaxy S22, når det handler om salgstal.

Indtil videre rapporterer Samsung i hvert fald, at salgstallene er højere end sidste år på flere af deres nøglemarkeder i verden. Det skriver Yonhap News.

Ifølge nye tal er det særligt den helt store model, Galaxy S23 Ultra, som mobilkøberne er vilde med. Den har, ifølge Android Authority, stået for 60 procent af det samlede salg på verdensplan.

Galaxy S23 og Galaxy S23+ stod for 20 procent af salget hver især. Det skal lige nævnes, at salgstallene fra USA endnu ikke er oplyst. Det er derfor uvist, hvordan fordelingen er der, samt om dette års modeller også sælger bedre end sidste års modeller her.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S23 Ultra – derfor er jeg VILD med den

Dermed kan det være, at Samsung når deres salgsmål for Galaxy S23-serien, som også var ret så ambitiøse. Forventningen var, at Galaxy S23 Ultra ville stå for mere end 50 procent af det samlede salg.

På de store latinamerikanske markeder, som Brasilien og Mexico, er salget 1,7 gange højere end tilfældet var på Galaxy S22-serien fra sidste år. Mens det i Europa og Mellemøsten er 1,5 gange højere.

Samsung oplyser også, at det i Indien er 1,4 gange højere. Så selvom salgstallene for USA altså mangler, så tyder det på, at det er rigtigt godt.

I Danmark er det også umiddelbart Galaxy S23 Ultra, som har klaret sig bedst. Da den er højest placeret hos flest teleselskaber for salget i marts måned og salget i februar viste endnu tydeligere, at den er danskernes foretrukne.

HITLISTE: De mest solgte telefoner i marts

Se testen af Galaxy S23 Ultra


NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det er i øvrigt ikke længe siden, at Samsung Galaxy S23-serien fik en stor kamera-opdatering.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Smartphone-markedet fortsætter vækst

Ifølge analysefirmaet Canalys, så fortsætter væksten på smartphone-markedet for tredje kvartal i træk.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram