Viaplay varsler prisstigninger i år

I 2023 bliver det dyrere at være kunde hos Viaplay. 

Viaplay
Viaplay har varslet prisstigninger i 2023

Viaplay har i forbindelse med fremlæggelse af det seneste regnskab fortalt, at det i løbet af 2023 bliver dyrere at være kunde hos streamingtjenesten. Det skriver Mediawatch.

LÆS OGSÅ: Viaplay: Der er ikke behov for indgreb mod gratister

Anders Jensen, Viaplay Groups administrerende direktør, fortalte ved fremlæggelsen af regnskabet, at det hele tiden har været planen, at 2022 være et år med substantiel abonnementsvækst. 2023 skal være et år, hvor priserne opjusteres for at afspejle det forbedrede indholdsudbud og de mere etablerede positioner i nye markeder. 

Selvom kundernes privatøkonomi er presset af inflationen, så mener Anders Jensen, at Viaplay-pakkerne er nogle “fantastiske køb” sammenlignet med en tur i biografen eller live sport.

Viaplay Group har på verdensplan 7,3 millioner brugere. Målet er 9 millioner brugere i 2023, samt 12 millioner brugere i 2025.

Pakken “Viaplay Film & Serier” koster 129 kroner om måneden, mens den store “Viaplay Total” med sportspakken koster 449 kroner om måneden. Hvor meget et abonnement stiger, er fortsat uvist. 

Resultatet før skat lød i 2022 på et overskud på 325 millioner svenske kroner, hvilket er godt 150 millioner svenske kroner lavere end i 2021.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Viaplay har tidligere meldt ud, at de satser alt på streaming.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram