Viaplay varsler prisstigninger i år

I 2023 bliver det dyrere at være kunde hos Viaplay. 

Viaplay
Viaplay har varslet prisstigninger i 2023

Viaplay har i forbindelse med fremlæggelse af det seneste regnskab fortalt, at det i løbet af 2023 bliver dyrere at være kunde hos streamingtjenesten. Det skriver Mediawatch.

LÆS OGSÅ: Viaplay: Der er ikke behov for indgreb mod gratister

Anders Jensen, Viaplay Groups administrerende direktør, fortalte ved fremlæggelsen af regnskabet, at det hele tiden har været planen, at 2022 være et år med substantiel abonnementsvækst. 2023 skal være et år, hvor priserne opjusteres for at afspejle det forbedrede indholdsudbud og de mere etablerede positioner i nye markeder. 

Selvom kundernes privatøkonomi er presset af inflationen, så mener Anders Jensen, at Viaplay-pakkerne er nogle “fantastiske køb” sammenlignet med en tur i biografen eller live sport.

Viaplay Group har på verdensplan 7,3 millioner brugere. Målet er 9 millioner brugere i 2023, samt 12 millioner brugere i 2025.

Pakken “Viaplay Film & Serier” koster 129 kroner om måneden, mens den store “Viaplay Total” med sportspakken koster 449 kroner om måneden. Hvor meget et abonnement stiger, er fortsat uvist. 

Resultatet før skat lød i 2022 på et overskud på 325 millioner svenske kroner, hvilket er godt 150 millioner svenske kroner lavere end i 2021.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Viaplay har tidligere meldt ud, at de satser alt på streaming.

Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram