Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse – samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

Galaxy Book3 series
Samsung har ved deres seneste event præsenteret deres nye Galaxy Book3 serie (Foto: Samsung)

Tre nye bærbare blev det altså til fra Samsung ved Unpacked-eventen.

  • Galaxy Book3 Ultra bliver Samsungs nye premiumcomputer med meget høj ydelse
  • Galaxy Book3 Pro 360, er en 2-i-1 laptop/tablet med S Pen-funktionalitet
  • Galaxy Book3 Pr kommer i et tyndt og let clamshell design med fokus på mobilitet.

Fokus på tilslutningsmuligheder

Samsung har i år fokus på tilslutningsmuligheder mellem flere enheder, fortæller Claus Holm, IM Director og Samsungs landechef i Danmark.

Til at starte med er det Link til Windows / Microsoft Phone Link der giver brugerne mulighed for en “sømløs forbindelse” mellem telefonen og PC på tværs af styresystemer.

Dette gør det muligt at fortsætte igangværende web-sessioner fra telefonen på computeren – f.eks. når man tjekker prisen på en flyrejse via telefonen og derefter bestiller den på PC’eren, samtidig med at Instant Hotspot giver forbindelse til trådløse hotspots med et enkelt klik.

Har du brug for flere skærme, er det Samsung Multi Control-funktionen du skal bruge. Med den kan du styre din PC, Galaxy Tab og nu også Galaxy-smartphone med Galaxy Book3-seriens tastatur og trackpad. Du kan således kopiere, indsætte eller trække og slippe mellem enhederne.

Har du bare brug for en ekstra skærm til videoredigeringen på din Galaxy Book 3, kan du benytte Second Screen til lynhurtigt at forvandle din Galaxy Tab til en ekstra skærm med et enkelt klik.

Masser af power

galaxy_book3_pro_screen
Galaxy Book3 serien byder på 3K amoled skærme med 120Hz opdateringshastighed (Foto: Samsung)

Men lad os få kigget på de nye laptops. Vi starter i toppen med Galaxy Book3 Ultra, der er udstyret med den nyeste 13th Gen Intel Core i9 processor, hvilket gør den til den hurtigste Galaxy Book til dato.

Derudover har den NVIDIA RTX GeForce 4070 Laptop GPU. Der burde altså være kræfter nok til både foto- og videoarbejde, samt gode spiloplevelser.

Skærmen er Samsungs Dynamic AMOLED 2X-skærm – som først blev brugt i Galaxy S-modeller. Den har 3K-opløsning (2880×1800) og en adaptiv opdateringsfrekvens på 120 Hz. Denne skærm går igen på Pro serien.

Skærmen er også VESA ClearMR- og DisplayHDR TRUE BLACK 500-certificeret og har modtaget SGS Eye Care Display-certificering for garanteret reducering af blåt lys.

Du kan vælge enten en 14-tommers eller 16-tommers skærm med et 16:10-billedeformat med Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serierne.

Lyden får en overhaling

galaxy_book3_quad_speaker
Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien får et quad-højttalersystem, samt dobbelte mikrofoner (Foto: Samsung)

Lydkvaliteten i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien bliver opgraderet med et quad-højttalersystem, samt dobbelte mikrofoner der med AI Noise Canceling tydeligt opfanger din stemme og reducerer baggrundsstøj.

I takt med at med at videoopkald bliver en større og større del af vores hverdag, introduceres Studio Mode, som giver forbedret billede med korrektion af belysning, automatisk indramning, korrektion af øjenkontakt og flotte baggrunde.

Pris og tilgængelighed

Galaxy Book3 Ultra vil være tilgængelig i 16-tommer i farven Graphite, fra den 22. februar med forudbestilling fra den 14. februar 2023. Priserne starter fra 21.999 kroner.

Galaxy Book3 Pro 360 vil være tilgængelig i 16-tommer med 5G-tilslutningsmuligheder i farven Graphite, fra den 17. februar med forudbestilling fra den 1. februar. Priserne starter fra 14.999 kroner.

Galaxy Book3 Pro vil være tilgængelig i 14-tommer og 16-tommer i farverne Graphite og Beige, fra den 17. februar med forudbestilling fra den 1. februar. Priserne starter fra 13.499 kroner.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samtidig med lanceringen af Galaxy Book3 serien, løftede Samsung også sløret for telefonerne Galaxy S23+ og Galaxy S23 og Galaxy S23 Ultra. De kommer som noget nyt i år med Qualcomms Snapdragon processor, fremfor Samsungs egen Exynos-platform.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram