Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

Galaxy Book3 series
Samsung har ved deres seneste event præsenteret deres nye Galaxy Book3 serie (Foto: Samsung)

Tre nye bærbare blev det altså til fra Samsung ved Unpacked-eventen.

  • Galaxy Book3 Ultra bliver Samsungs nye premiumcomputer med meget høj ydelse
  • Galaxy Book3 Pro 360, er en 2-i-1 laptop/tablet med S Pen-funktionalitet
  • Galaxy Book3 Pr kommer i et tyndt og let clamshell design med fokus på mobilitet.

Fokus på tilslutningsmuligheder

Samsung har i år fokus på tilslutningsmuligheder mellem flere enheder, fortæller Claus Holm, IM Director og Samsungs landechef i Danmark.

Til at starte med er det Link til Windows / Microsoft Phone Link der giver brugerne mulighed for en "sømløs forbindelse" mellem telefonen og PC på tværs af styresystemer.

Dette gør det muligt at fortsætte igangværende web-sessioner fra telefonen på computeren - f.eks. når man tjekker prisen på en flyrejse via telefonen og derefter bestiller den på PC'eren, samtidig med at Instant Hotspot giver forbindelse til trådløse hotspots med et enkelt klik.

Har du brug for flere skærme, er det Samsung Multi Control-funktionen du skal bruge. Med den kan du styre din PC, Galaxy Tab og nu også Galaxy-smartphone med Galaxy Book3-seriens tastatur og trackpad. Du kan således kopiere, indsætte eller trække og slippe mellem enhederne.

Har du bare brug for en ekstra skærm til videoredigeringen på din Galaxy Book 3, kan du benytte Second Screen til lynhurtigt at forvandle din Galaxy Tab til en ekstra skærm med et enkelt klik.

Masser af power

galaxy_book3_pro_screen
Galaxy Book3 serien byder på 3K amoled skærme med 120Hz opdateringshastighed (Foto: Samsung)

Men lad os få kigget på de nye laptops. Vi starter i toppen med Galaxy Book3 Ultra, der er udstyret med den nyeste 13th Gen Intel Core i9 processor, hvilket gør den til den hurtigste Galaxy Book til dato.

Derudover har den NVIDIA RTX GeForce 4070 Laptop GPU. Der burde altså være kræfter nok til både foto- og videoarbejde, samt gode spiloplevelser.

Skærmen er Samsungs Dynamic AMOLED 2X-skærm - som først blev brugt i Galaxy S-modeller. Den har 3K-opløsning (2880x1800) og en adaptiv opdateringsfrekvens på 120 Hz. Denne skærm går igen på Pro serien.

Skærmen er også VESA ClearMR- og DisplayHDR TRUE BLACK 500-certificeret og har modtaget SGS Eye Care Display-certificering for garanteret reducering af blåt lys.

Du kan vælge enten en 14-tommers eller 16-tommers skærm med et 16:10-billedeformat med Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serierne.

Lyden får en overhaling

galaxy_book3_quad_speaker
Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien får et quad-højttalersystem, samt dobbelte mikrofoner (Foto: Samsung)

Lydkvaliteten i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien bliver opgraderet med et quad-højttalersystem, samt dobbelte mikrofoner der med AI Noise Canceling tydeligt opfanger din stemme og reducerer baggrundsstøj.

I takt med at med at videoopkald bliver en større og større del af vores hverdag, introduceres Studio Mode, som giver forbedret billede med korrektion af belysning, automatisk indramning, korrektion af øjenkontakt og flotte baggrunde.

Pris og tilgængelighed

Galaxy Book3 Ultra vil være tilgængelig i 16-tommer i farven Graphite, fra den 22. februar med forudbestilling fra den 14. februar 2023. Priserne starter fra 21.999 kroner.

Galaxy Book3 Pro 360 vil være tilgængelig i 16-tommer med 5G-tilslutningsmuligheder i farven Graphite, fra den 17. februar med forudbestilling fra den 1. februar. Priserne starter fra 14.999 kroner.

Galaxy Book3 Pro vil være tilgængelig i 14-tommer og 16-tommer i farverne Graphite og Beige, fra den 17. februar med forudbestilling fra den 1. februar. Priserne starter fra 13.499 kroner.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samtidig med lanceringen af Galaxy Book3 serien, løftede Samsung også sløret for telefonerne Galaxy S23+ og Galaxy S23 og Galaxy S23 Ultra. De kommer som noget nyt i år med Qualcomms Snapdragon processor, fremfor Samsungs egen Exynos-platform.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Forskning: Mindre skærmtid = færre konflikter

Mindre skærmtid til børn med ADHD giver bedre trivsel og færre konflikter i hjemmet. Børn uden ADHD kan måske også hjælpes.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram