Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer – herunder kaffegrums og brugt madolie.

HP-Dragonfly-G4
Med et fornyet fokus på miljø, fremviste HP spændende nyheder på CES 2023 (Foto: HP)

HP har naturligvis også været på CES-messen i år og de havde lækre nyheder med, der blandt andet talte nye computere som skal bygge bro mellem arbejdsliv og fritid, trådløse høretelefoner og gamer-computere.

Arbejdsglæde på hjemmekontoret

HP-Dragonfly-G4
HP prøver med deres nye computere at bygge bro mellem arbejdsliv og fritid (Foto: HP)

HP har i deres præsentationer lagt meget vægt på at det rette udstyr giver større arbejdsglæde. Og i en tid hvor mange veksler mellem at arbejde hjemmefra og sidde på kontoret, er det vigtigt at din computer fungerer godt under alle forhold.

Det behov dækker HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10 angiveligt. De har alle Multi-Camera Experience der understøtter dobbelte videostreams og kameraskift, så brugere nemt kan vise deres ansigter og en genstand eller et whiteboard på samme tid.

Auto Camera Select bruger intelligent ansigtssporing til at genkende, hvilket kamera en bruger står overfor. Samt HP Keystone Correction der gør det nemt at dele et whiteboard eller et fysisk dokument ved automatisk at beskære og udjævne billeder fra kameraføringen.

HP Dragonfly og Elite 1000-serien indeholder 90 procent genanvendt magnesium i kabinettet og højtalerkabinetterne er lavet plastik fra havene, samt brugt madolie. Desuden er den ydre emballage til enhederne er 100 procent bæredygtigt fremskaffet.

HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10 forventes at være tilgængelig til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.

Bedre lyd og billede

HP virker meget opsatte på at gøre især videomøder bedre, for de præsenterede også Poly Voyager Free 60 serie. Der skulle fungere ligegodt, uanset om du taler i telefon eller lytter til musik. Der loves fem timers taletid med adaptiv aktiv støjreduktion og WindSmart-teknologi til at blokere distraherende baggrundsstøj.

Standardversionen inkluderer et opladningsetui, der giver 10 ekstra timers taletid, og Poly Voyager Free 60+ kommer med et smart opladningsetui med OLED-touchskærm samt adgang til lydstyrke- og mute-funktioner og hurtig angivelse af batteri status.

Men det er jo ikke nok bare at lyde godt til videomødet. Du skal også se godt ud og der kommer HP 620/625 FHD-webkameraet ind i billedet. Kameraet har et justerbart synsfelt, autofokus, AI-ansigtsindramning og forbedring af baggrundslys. Og så understøtter det Windows Hello.

Kameraet er lavet af 71 procent genanvendt plastik.

HP 620/625 FHD-webkameraet forventes at være tilgængeligt i april for omkring 549 kroner.

HP opkøbte i slutningen af 2022 headsetvirksomheden Poly, der også har varemærket Plantronics.

En all-in-one PC med kaffegrums

HP-27-inch-All-in-One-PC
HP 27″ all-in-one; muligvis verdens første pc med en finish af genbrugt kaffegrums (Foto: HP)

Med en 24 og 27 tommer all-in-one PC’er har HP valgt en helt ny måde at passe på miljøet. Udover at de består af 25 procent genbrugte materialer, er det også den første PC med en finish lavet af genbrugt kaffegrums.

Emballagen er naturligvis 100 procent bæredygtig og genanvendelig. Derudover er den blevet reduceret i størrelse med 62 procent, hvilket tillader op til 66 procent flere enheder per palle, som også bidrager til en samlet reducering af CO2-aftrykket.

All-in-one pc’erne forventes at være tilgængelige til foråret. Der endnu ingen oplysninger om priser.

Gamer laptop med mekaniske taster

OMEN-17-Laptop
OMEN 17 laptop er HP’s første laptop med optiske mekaniske taster (Foto: HP)

Gaming er populært og det ser ikke ud til at blive mindre populært det næste lange stykke tid. Her byder HP ind med deres OMEN serie.

I år fremviste de deres til dato mest kraftfulde bærbare gaming-computer; OMEN 17 Laptop. Den drives af en 13. generations Intel Core i9-13900HX-processor og den nyeste NVIDIA GeForce-grafik.

Det bliver HP’s første laptop til at have optiske mekaniske taster, som skulle være 25 gange hurtigere end traditionelle taster.

OMEN 17 laptop forventes at være tilgængelig fra februar til en startpris på 17.999 kroner.

Er man mere til stationære computere, skal man i stedet kigge på OMEN 40L og 45L. De drives af 13. generations Intel Core i9-13900K-processor og op til NVIDIA GeForce RTX 4090, hvilket burde byde på ydelse nok til selv de mest krævende spil.

Vælger man 45L modellen får man også glæde af HP’s patenterede CPU-køleløsning; OMEN Cryo Chamber.

OMEN 40L og 45L forventes at blive tilgængelige denne vinter. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.

Mere til historien

Når HP siger de vil passe på miljøet, er det ikke bare tomme ord. De har fra 2019 til 2021 nedsat deres CO2 aftryk med 9 procent og forventer 2040 at være 100 procent CO2-neutrale. Det betyder blandt andet at HP siden 2019 har genbrugt 389.000 ton hardware, brugt 1.200 ton plastik fra havene i deres produkter og hjulpet til at gendanne 14.420 hektarer skov – ifølge HP’s egne oplysninger.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
SSD-harddisk test- den bedste og hurtigste

GUIDE: En ekstern SSD-harddisk er nødvendig til backup, videoredigering eller store datamængder. Vi har testet og fundet den bedste SSD-harddisk.

(mere…)
Skal du skifte til iMac M3? TEST

TEST: M3-versionen af iMac er superfed, men overgår den M1 iMac? Læs min test af iMac M3 med 24 tommer skærm..

(mere…)
Apple: Ingen planer om 27-tommer iMac

Apple iMac får ingen 27 tommer model, som mange ellers havde håbet.

(mere…)
Den to år gamle iMac får kraftigere ydelse

Apples desktopcomputer iMac opgraderes nu til det nye M3-chipset, der fordobler ydelsen på iMac.

(mere…)
Ny MacBook Pro med M3-chip – dette skal du vide
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram