VILDT - Apple-computer sælges for over 3 mio. kroner

En af Apples første computere er blevet solgt for svimlende højt beløb.

Apple-1 computer (Foto: MacRumors)

Apple-1 var en af Apples første computere. Den var skabt af Steve Jobs og hans partner Steve Wozniak. Nu er Apple-1 solgt på en auktion for 442.118 dollars. Det skriver Macrumors. Det svarer til over 3 mio. kroner.

Dette er en ud af 200 udgaver. Det menes, at der kun er 60-70 stykker tilbage.

Den solgte model er håndnummereret af Steve Jobs selv. Modellen her har nummer 78.

Apple-1 computere er tidligere blevet solgt for over 815.000 dollars, alt efter historien og tilstanden. Den dyreste var en såkaldt Celebration model, der aldrig blev solgt til offentligheden eller var en del af produktionen.

Udover Apple-1 computeren, blev der også solgt andre genstande med forbindelse til Apple eller Steve Jobs.

Heriblandt en NeXT brochure til 18.210 dollars, en tidligere produktionsudgave af en NeXT computer til 6.094, og en Auburn University football signeret af Tim Cook. Denne gik for 5.681 dollars

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Selvom det er svært og prissætte tidligere elektronik der for længst er udgået, så er den første iPhone telefoner der går for pæne beløb i Danmark. Her kan de ligge på 2.000 og op til 6.000 kroner noglegange.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram