Shoppingcenter lancerer liveshopping

Liveshopping via blandt andet Facebook og Instagram vinder frem i Danmark.

Liveshopping-fænomenet blev for alvor vagt til live under coronanedlukningerne. Foto: Field’s/PR

Fænomenet “liveshopping” sniger sig stille og roligt ind og laver rod i indkøbsvanerne.

Det er især de unge, som driver “liveshopping” frem. Ifølge den seneste E-handelsanalyse fra Dansk Erhverv har hver tredje unge nemlig liveshoppet eller deltaget i liveauktioner online.

Det tager storcentret Field’s i København nu konsekvensen af, og lancerer et fælles liveshopping-koncept for centerets butikker.

– “Med vores liveshopping-koncept kan vi personligt betjene vores kunder fra andre regioner. Vi fastholder vores DNA om at rumme alt under et tag ved at samle et stort udvalg inden for varekategorier som tøj, legetøj, interiør, personlig pleje og oplevelser,” siger Cecilie Thomsen. Hun er Center Marketing Manager hos Field’s.

Konceptet er testet gennem det seneste år, hvor 20 liveshopping-sessioner har skåret idéen til. Fremadrettet vil Field’s butikker afsætte produkter ved større mærkedage, lyder meldingen.

Liveshopping-fænomenet blev for alvor vagt til live under coronanedlukningerne. Det gav de tvangslukkede butikker en mulighed for, at betjene deres kunder.

De mest populære kanaler for liveshopping er Facebook og Instagram. Begge medier giver sine brugere mulighed for at oprette en liveshopping-begivenhed.

Mere til historien

Blandt andre Magasin har lavet liveshopping-begivenheder. Her har man samarbejdet med influencerne Johanne Kohlmetz og Rikke May. Også elektronikvarehuset Power er med på fænomenet. Her blev årets Black Friday tyvstartet med et liveshopping-show.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram