MereMobil ønsker dig en glædelig jul

Julen står for døren. Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Glædelig jul og tak fordi du læser med (Foto: MereMobil.dk)

Andesteg og flæskesteg er aftenens menu for de fleste. Herefter skal der synges med på julesalmerne. Inden vi når så langt, så vil vi, her fra MereMobil.dk, ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul.

Vi håber også, at julefreden stille og roligt har ramt dig og din familie. Så du kan få en rolig aften uden stress og jag, som der måske har været den seneste tid.

Julen er en tid, hvor man ofte samles med familien – både til selve juleaften, men også i løbet af juledagene. Det er også tit lig med, at man sender en masse julehilsner til venner og familie via SMS, Facebook-opdateringer, Messenger-beskeder eller andet i den stil. En absolut vigtig ting, men husk også, at være sammen med dine kære og vær offline.

Selvom vi på MereMobil.dk elsker smartphones og andre gadgets, så vil vi i aften også gemme telefonerne væk.

MereMobil.dk holder ikke ”juleferie”, men er dog på lavt blus de næste dage. Følg eventuelt med via vores nyhedsbrev så du ikke kommer bagud.

Skal du lige have lidt tid til at gå inden, det for alvor bliver ”juleaften”, så kan du ringe til Julemanden. Du finder hans telefonnummer lige her.

Mange julehilsner John G. & Co.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram