Hip hip Hurra! MereMobil.dk fylder i dag 9 år

Det er sørme, det er sandt, det er december. Julemåneden er godt i gang og MereMobil.dk har fødselsdag.

MereMobil fødselsdag
Hold da op! Gik der 9 år… Bare sådan lige?

Nu går der lidt “ananas i egen juice” i den 😇

Vi er nemlig MEGA glade og stolte for i dag (den 1 december 2022) fylder MereMobil.dk 9 år.

Det er helt vildt, at tænke på det er 9 år siden, at vi satte stikket i. Vi husker tydeligt – tiden op til – men også selve dagen. Første dag nåede vi 103 besøg. 

Vi er VILDT glade for, at flere af jer læsere har været med os fra dag ét (eller tæt på) og det betyder virkelig meget, at I fortsat læser med.

Vi nyder at skrive en historier, anmelde produkter og at producere podcasts og videoindslag til dig!

TUSINDE tak. Sikke en rejse det har været – og forhåbentlig fortsat vil være. Vi håber, at vi til næste år kan fejre 10 års jubilæum.

Jeg og resten af teamet bag MereMobil.dk kan ikke takke jer læsere nok.

OPGRADERING AF TEKNIK: Det seneste års tid har den bagvedliggende teknik undergået en stor opgradering. Vores supernørd i serverrummet har faktisk omprogrammeret hele siten, uden nogen har opdaget det; designfladen blev nemlig tilpasset, så det nye system og design næsten lignede det gamle. Vi havde en række forældede teknologier, som ikke var forenelige med fremtiden rent sikkerhedsmæssigt – og vi MÅTTE derfor gøre noget. Dertil kommer en LANG række optimeringer, der har forbedret indlæsningstiden ganske markant. Både fra computeren og mobilen. Næste skridt er, at vi som følge af udmeldinger fra Datatilsynet udfaser brugen af Google Analytics. Målet er, at indsamle en mere basal statistik – og ikke en grundlæggende profilering af alle brugere. Når dette er implementeret ved udgangen af året, ligger statistikdata desuden på servere inden for EU. Det er nok ikke det sidste privacy tiltag vi kommer til at indføre det kommende år.

Gratis indhold på dansk

Alt på MereMobil.dk er gratis. “Betalingen” er, at du ser annoncer (husk at acceptere cookies).

I den forbindelse skal lyde et stort tak til alle vores samarbejdspartnere, annoncører og medier/journalister, som har brugt indhold fra MereMobil.dk. Uden jer havde det ikke været muligt at nå hertil. Vi vil gøre vores til, at disse samarbejder fortsætter.

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Instagram. Husk også at følge vores YouTube-kanal med techvideoer på dansk.

Vil du bare have løbende opdateringer i mailboksen, så er vores gratis nyhedsbrev stedet at følge med. Nyhedsbrevet lander to gange om ugen.

KÆMPE stor tak til jer alle ❣️

Vh. John G.
…og resten af teamet bag MereMobil.dk


Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram