Flere tusind har hentet ny gratis el-app

To Kollegaer fra Kolding vil holde fast i, at deres nye el-app er gratis.

Ambitionen er at give "et præcist, samlet og overskueligt overblik over forbruget, uanset elleverandør". Foto: Screendump fra billigt-stroem.dk

Den meget populære app Min Strøm har fået en ny konkurrent. Det er kollegerne Mads Friis og Joachim Bertelsen, som har reageret på blandt andet Min Strøms indførsel af betaling for flere funktioner.

I en præsentation af appen Billigt Strøm og dem selv på deres website, skriver makkerparret blandt andet, at "andre strømapps begyndte at fylde deres app med invasive annoncer".

Samtidig var de trætte af, at Min Strøm kun var tilgængelig til IOS, mens el-appen Watts til Android ikke lige var deres "kop te".

Alt i alt var de ikke fans af, at strømapps på et eller andet niveau skal koste brugerne penge.

- "Måske kan man kalde os rebeller, men vi vil gerne modbevise, at det koster mange penge at holde en sådan app kørende," siger Mads Friis til JydskeVestkysten og tilføjer:

- "Vi vil kort sagt give danskerne det, de fortjener; en strøm- og elpriser-app, der er gratis og uden reklamer, og som kan hjælpe dem med at spare på strømmen."

God start for Billigt Strøm

Siden appen blev sluppet løs til download til både IOS og Android er den hentet ned i bundter af tusind.

Appen Billigt Strøm er helt gratis både at hente og bruge. Og vil blive ved med at være det, lover 25-årige Mads Friis og 29-årige Joachim Bertelsen.

Meremobil.dk har endnu ikke testet appen, men i beskrivelsen på Google Play står der blandt andet, at appen "giver dig fuld kontrol over alle apparater i din husholdning, sommerhuset og eller lejebolig".

Ambitionen er at Billigt Strøm skal kunne give "et præcist, samlet og overskueligt overblik over forbruget, uanset elleverandør".

Brugerne har taget pænt imod appen. Den er hentet flere end 10.000 gange på Google Play og brugerne har kvitteret med en gennemsnitlig bedømmelse på 3,5 stjerner ud af fem mulige.

Mere til historien

Også gasbrugerne har fået en ny app, som kan hjælpe med, at styre forbruget. Den hedder Spar Gas. Læs mere her

Saphe lukker Fartkontrol.nu

Først købte Saphe Fartkontrol.nu. Nu lukker Saphe appen -angiveligt på grund af nye tekniske krav fra Google.

(mere…)
WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Elly er et gratis alternativ til ”Min Strøm”

En konkurrent til "Min Strøm" er klar. Se nærmere på appen Elly, der er gratis at bruge.

(mere…)
Hvad koster gas? Denne app holder øje med gasprisen

Ny app hjælper gaskunder med holde øje med om indsatsen for at spare giver de ønskede resultater.

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram