Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

Klapmobiler podcast John G.

Klaptelefonen fylder mindre i lommen end en traditionel smartphone. Udfoldet kan den præcis det samme, som alle andre telefoner.

Det største problem ved klaptelefonerne er den foldbare skærm. Udover det skrøbelige ved at skærmen foldes ind og ud en masse gange om dagen, så er der også et visuelt kompromis.

Skærmfolden kan ses – også når skærmen er foldet ud. Når du kører fingeren hen over midten, kan du mærke overgangen ved hængslerne.

Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 – her vinder Motorola på skærmteknologi. Skærmfolden er mindre tydelig og overgangen mærkes mindre end på Samsung Galaxy Z Flip4.

SÅDAN LYTTER DU MED: Hør min podcastepisode i afspilleren øverst på siden eller subscribe til mere tech på dansk via Spotify, Apple Podcasts eller hvilken som helst anden podcastplatform. Søg efter ’MereMobil.dk’.

Benytter den samme motor

Begge telefoner er baseret på Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 chipset og begge har en AMOLED-skærm. Det skal siges, at Razr 2022 kommer med 144 Hz opdateringshastighed, hvor Samsung Galaxy Z Flip4 har en max-opdateringshastighed på 120 Hz.

Det er Samsung, som har den overordnede bedste byggekvalitet, hvilket du mærker, når du har dem side-om-side, men Motorola efterlader det samlede bedste indtryk.

Desværre tilbyder Motorola kun to års softwareopdateringer mod Samsungs fire år.

Både Razr 2022 og Galaxy Z Flip4 er værd at købe. Begge får fire stjerner.

Hvilken klaptelefon er bedst? Det handler om pris og din holdning til opdateringer. Der er ting som er for og imod begge produkter. Se min video herunder og hør podcastepisoden for at blive klogere.

Læs min anmeldelse af Razr 2022 her og testen af Galaxy Z Flip4 her.

Se klaptelefon-guiden

Mere til historien

Motorola Razr 2022 har en oplader med i salgspakken samt et cover. Køber du Galaxy Z Flip4 må du finde en oplader i skuffen.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram