Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

Asus er klar med meldingen omkring Android 13-opdateringsplanerne (Kilde: Asus Twitter)
Asus er klar med meldingen omkring Android 13-opdateringsplanerne (Kilde: Asus Twitter)

Asus har afsløret deres endelige opdateringsplaner i forhold til Android 13. Det er sket i et opslag på Twitter.

Asus var ude med lidt informationer tilbage i august omkring særligt Zenfone 9-telefonen. Nu er der altså nyt om Android 13-opdateringen.

Vi var utrolig begejstret for netop Asus Zenfone 9 i vores test. Vi forventer, at Android 13 gør den endnu mere interessant.

Til december kan ejere af Zenfone 9 glæde sig til Android 13, mens Zenfone 8 og Zenfone 8 Flip følger i januar 2023. Det er ikke en specifik dato, men udrulningen starter altså i december måned.

Asus er klar med meldingen omkring Android 13-opdateringsplanerne (Kilde: Asus Twitter)
Asus er klar med meldingen omkring Android 13-opdateringsplanerne (Kilde: Asus Twitter)

ANMELDELSE: Asus Zenfone 9 | Endelig en kompakt telefon der fungerer

Mere upræcist er opdateringen udmeldt til Asus ROG Phone 6-serien og 5-serien. Her er meldingen i skrivende stund 1. kvartal 2023. For modellerne Asus ROG Phone 5 Ultimate, ROG Phone 5S og ROG Phone 5S Pro er meldingen 2. kvartal 2022.

Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

Asus understøtter deres modeller med mindst to store Android-opdateringer. Derfor kan det være, at Android 13 opdateringen er den sidste opdatering til Zenfone 8. Den blev lanceret med Android 11 nemlig og modtog sidste år Android 12.

Se testen af Zenfone 9

Mere til historien

Du kan her se, hvilke emojis der var de mest populære i 2022.

Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram