Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

Nokia X30 5G (Foto: HMD Global)
Nokia X30 5G (Foto: HMD Global)

Vi ser her nærmere på Nokia X30 5G, en ny annoncering fra HMD Globa. X30 5G er netop nu klar i handlen hos udvalgte forhandlere.

Nokia X30 5G er den mest miljøvenlige smartphone med Nokia-brandet. Den er fremstillet af 100 procent genanvendt aluminium og 65 procent genbrugsplast – hvor ydeevnen stadig er fornuftig.

Æsken består også af 94 procent genbrugspapir og er 100 procent FSC-certificeret. CO2-aftrykket fra transporten er også reduceret, da kassen er blevet mindre og opladeren er fjernet, så der ikke skabes unødvendigt el-affald i fremtiden.

Du får et PureView-kamera på Nokia 30X 5G. Det kommer med 50 megapixels opløsning og har optisk billedstabilisering (OIS). Derudover gør den også brug af AI og OIS til at tage ultravidvinkelsbilleder og natbilleder.

Kameraet er beskyttet af ridseafvisende Corning Gorilla Glass med DX+, som gør det muligt for 98 procent af alt lys at nå sensoren.

Skærmen på Nokia 30X 5G er på 6,43 tommer og af typen AMOLED. Derudover har den 90 Hz opdateringshastighed. Processoren er en Snapdragon 695 fra Qualcomm. Telefonen understøtter 33 watts hurtigopladning.

-"Hos HMD Global er vi glade for at introducere en telefon, der er miljøvenlig til det inderste. Nokia X30 5G leverer ikke kun de bedste foto-muligheder med PureView-kameraet, det er også den bedste telefon, vi nogensinde har lavet. Nokia X30 5G kombinerer vi vores passion for at hjælpe vores brugere med at beholde deres enheder i længere tid ved blandt andet at lade dem købe deres telefoner og tablets gennem vores nye abonnementstjeneste, Circular," siger Claus Dahl, nordisk salgsdirektør, HMD Global.

Nokia X30 5G

Opdateres i tre år

Køber du Nokia X30 5G er du garanteret tre års månedlige sikkerhedsopdateringer, samt tre store OS-opdateringer i produktets levetid.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

Nokia X30 5G er i handlen nu og tilgængelig hos udvalgte forhandlere.

Den lanceres i farverne Cloudy Blue og Ice White. Den kommer i to forskellige konfigurationer. 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse til 3.999 kroner eller 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse til 4.199 kroner.

Andre nyheder…

Foruden Nokia X30 5G er HMD Global også klar med Nokia G60 5G og en ny tablet, der har navnet Nokia T21.

Nokia G60 5G er en telefon med en 6,58 tommer stor Full HD+ skærm, som understøtter 120 Hz. Derudover har den et 50 megapixels triplekamera.

Nokia G60 5G er fremstillet med en 100 procent genanvendt plastbagside og 60 procent genanvendt plastramme. HMD Global lover tre års Android opdateringer, tre års månedlige sikkerhedsopdateringer og en udvidet tre års garanti.

Nokia G60 5G kommer i farverne Pure Black og Ice Grey. Den har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Den vejledende pris er 2.499 kroner.

Den nye Nokia T21-tablet er designet med et aluminiumskabinet, som har 60 procent genbrugsplastikdæksel til antennen. Så lover HMD Global to års Android opdateringer og tre års månedlige sikkerhedsopdateringer. Nokia T21 har også funktioner som HD-videostreaming, taleopkald og NFC-betalingsfunktion.

Nokia T21 kommer i farven Charcoal Grey og i konfigurationerne 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse (kun WiFi) og 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse (Wifi + LTE). Priserne er endnu ikke oplyst.

De nye enheder lanceres samtidig med abonnementstjenesten med fokus på bæredygtighed, kaldet Circular. En tjeneste som belønner brugerne for at beholde deres enheder i længere tid.

Mere til historien

HMD Global har fortsat et partnerskab med Ecologi, hvilket betyder, at for hver Nokia X30 5G, der bliver købt, bliver der plantet 20 træer.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram