Her er Microsofts 3 nye Surface-produkter

OVERBLIK: Microsoft har løftet sløret for deres nye Surface produkter. Det er blevet tid til at hilse på den nye trio.

Surface Studio 2+ Desk
Microsoft har løftet sløret for en række spændende Surface produkter (Foto: Microsoft)

Det er den vidunderlige tid på året, hvor alle de store techfirmaer lancerer nye produkter på næsten samme tid og Microsoft er ingen undtagelse.

Microsoft afslørerede en serie af nye Surface-produkter ved en begivenhed i sidste uge. Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse, at det igen drejer sig om Windows-baserede enheder med touchscreens.

Lad os se nærmere på de nye produkter.

Surface Pro 9 er tilbage

Surface Pro 9
Surface Pro 9 er tilbage i år igen, både med og uden 5G (Foto: Microsoft)

Microsofts Surface Pro 9 er igen i år tilbage. Denne gang i sin niende iteration, der kommer i en udgave med 13 tommer display, i en opløsning på 2.880x1.920 og adaptiv 120 Hz opdateringshastighed.

Hvad angår processor, har du valget mellem en model med 12. gen Intel Core processor (enten i5 eller i7) eller en 5G-udgave med Microsoft’s SQ3 processor, der er baseret på Qualcomm teknologi. Intel modellen kommer med enten 8 GB, 16 GB eller 32 GB RAM, mens 5G modellen kun kommer i en 8 GB eller 32 GB version.

På lagerpladsen går man også på kompromis med 5G-modellen. For hvor den almindelige Surface Pro 9 kan fås med op til 1 TB SSD, må 5G nøjes med op til 512 GB. Den vinder dog på batteritid, hvor den ifølge Microsoft kan holde sig kørende i hele 19 timer. Det er tre en halv time mere end Intel-versionen.

Hvad angår porte, så trækker Intel-modellen igen det længste strå med 2 USB-C porte, der understøtter Thunderbolt. 5G-modellen har også 2 USB-C porte, men ingen understøttelse af Thunderbolt.

Priserne starter ved 9.999 kroner inklusiv Surface Slim Pen 2 og kan forudbestilles nu, med levering fra den 9. november. Skal du have et Surface Pro Keyboard med koster det 1.199 kroner.

Surface Laptop 5

Surface 5
Er du mere til almindelige laptops, skal du kigge i retning af Surface 5 (Foto: Microsoft)

Er du mere til almindelige bærbare computere, er der godt nyt i Surface Laptop 5. Den har ligesom Surface Pro 9 touchscreen, men en lavere opløsning på 2.256 x 1.504 pixels. Den kommer i to varianter. En mindre med 13,5 tommer skærm og en større med 15 tommer skærm.

De kommer begge med med 12. gen Intel Core processor. På 13,5 tommer-modellen er der frit valg mellem i5 eller i7 varianter, mens 15 tommer-modellen er låst til i7. Begge kan fås med 8 GB, 16 GB eller 32 GB RAM og op til 1 TB SSD.

De udmærker sig begge med batteritider på op til 19 og 18 timer, for henholdsvis den lille og den store model.

Priserne starter ved 9.299 kroner inklusiv et par Surface Earbuds og kan forudbestilles nu, med levering fra den 25. oktober.

Surface Studio 2+

Surface Studio 2+ position
Surface Studio 2+ er computeren til den kreative, der har brug for masser af power (Foto: Microsoft)

Sidst men bestemt ikke mindst, bød præsentationen på den 28 tommer store Surface Studio 2+. Den henvender sig hovedsageligt til det kreative segment, der har brug for masser af processorkraft til at lave realistisk grafik, komplekse 3D-designs og så videre.

INFO: Du kan herunder se John Gs video om en af de tidligere modeller. Du kan også følge hans dækning af ny teknologi på dansk via f.eks. Instagram og YouTube.

Surface Studio 2+ byder på Intel Core H-35-processor, der har op til 50 procent hurtigere CPU-ydeevne, NVIDIA Ge Force RTX 3060, 32 GB RAM og 1 TB SSD. Den har tre USB-C porte, med Thunderbolt understøttelse, 2 USB-A porte og 3,5 mm jackstik.

Priserne starter ved 41.490 kroner og det er vel at mærke uden en Surface Pen, der koster små 860 kroner. Den kan forudbestilles nu, med levering fra den 4. november 2022.

Tæt på Surface Studio (2019)

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Nu bliver det nemmere at være iPhone-bruger med en Windows PC. Gennem en ny integration med iCloud og Fotos-appen i Windows 11 kan man nu få adgang til alle ens billeder- og videoer fra sin iPhone direkte i Fotos-appen – blot ved at installere iCloud til Windows-appen fra Microsoft Store.

SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Windows 11 kigger langt efter brugerne

Efter mere end 1 år på markedet, så må Microsoft fortsat kigge langt efter brugerne til Windows 11. Det viser nye tal.

(mere…)
Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram