Vil Apple lancere en iPhone 14 Plus?

Der er mange rygter om de kommende iPhones, som vil blive præsenteret i næste uge. Nu forlyder det, at iPhone 14 Max vil hedde iPhone 14 Plus.

Apple Event Far Out september 2022
Apple afholder "Far Out" event onsdag den 7. september, hvor det ventes, at de vil præsenterer iPhone 14-serien. (Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Et af de nyeste rygter i forhold til næste uges iPhone-lancering er, at den store ”iPhone 14”, som skal erstatte iPhone 14 Mini, vil hedde iPhone 14 Plus og ikke iPhone 14 Max.

De nyeste iPhones kan du købe hos Telmore Sponseret link

Denne har på rygtebasis heddet iPhone 14 Max – ligesom det kendes fra iPhone 13 Pro Max, men dette vil altså ikke blive det officielle navn, hvis man skal tro de seneste rygter. Det skriver GSMArena.

ADVARSEL: Pas på falske iPhone 14-salgssider

Det ventes, at iPhone 14 Plus får samme skærmstørrelse, som iPhone 14 Pro (Max)? Der måske også vil få navnet iPhone 14 Plus?

Tidligere brugte Apple ”Plus”-navnet på de store modeller. Men i 2018 ændrede de dette til ”Max”.

MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 7. september klokken 19.00 dansk tid. Hvor vi alle bliver klogere på, hvad Apple har i ærmet, samt om iPhone Mini-modellen udgår.

Nu kommer iPhone 14 – event er bekræftet

Hvad tror du, at Apple vil lancere. Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Har du en ældre iPhone eller iPad, som stadigvæk kører iOS 12 - så har Apple netop udsendt en vigtig opdatering til disse enheder.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram