Lækkede videoer afslører to nye Motorola-mobiltelefoner

To reklamevideoer fra Motorola har fundet vej til Twitter.

Screendump fra den lækkede reklamevideo. Her fremgår det tydeligt, at kameraet kan præstere 200 megapixel. (Foto: Screendump/Evan Blass/Twitter)

Det der meget vel kan være en lækket reklamevideo fra Motorola afslører, at den kinesiske techproducent er på vej med endnu en smartphone med et kamera på 200 megapixels.

Det er Evan Blass, der også er kendt som @evleaks, som har sluppet videoen løs på Twitter.

I videoen afsløres det også, at Motorola åbenbart har en ny Edge 30 på vej. Den får tilsyneladende det fulde navn Edge 30 Ultra.

Men Evan Blass har ikke kun lækket én video. I en anden video dukker der nemlig endnu en Edge 30-model op. Den har tilnavnet Fusion.

Fusion skulle brilliere med den hidtil hurtigste autofokus, være ekstra tynd og være bestykket med Dolbys surround sound-teknologi Atmos.

Begge mobiltelefoner får de hurtige 888-processorer fra Qualcomm, og der bliver smæk for skillingen, når det gælder ladetid.

Telefonerne følger således op på afsløringen af Moto X30 Pro og Moto S30 Pro for godt tre uger siden.

Her kunne vi skriver, at Moto X30 Pro blev verdens første smartphone med 200 megapixels hovedsensor.

Dertil at kameraet blandt andet også har 50 megapixels ultravidvinkel kamera, to gange zoom og et frontkamera på 60 megapixels.

Mere til historien

Moto X30 Pro har et batteri på 4.610 mAh og understøtter 125 watts hurtigopladning via kabel. Det betyder, at den kan oplade til 50 procent på omkring syv minutter eller 100 procent på 19 minutter.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram