Doro klar med smartwatch og tablet til seniorerne

Doro er klar med både et smartwatch og en tablet, hvor funktionalitet og tryghed er i højsædet.

Vejledende salgspris for Doro Watch er 1.099 kroner og for Doro Tablet 2.499 kroner. Foto: Doro/PR

Det svenske seniortechmærke Doro er klar med to nye produkter, der er sat i verden for at gøre det nemmere for ældre, at følge med den digitale udvikling.

Det drejer som om en tablet og et smartwatch, hvor enkeltheden, en skærm med stor tekst og tydelige ikoner er i højsædet.

På Doro Watch vil der være en tryghedsknap, som er en direkte forbindelse til Doro 8110-smartphone, der kan bruges til at tilkalde hjælp fra udvalgte personer.

Smartwatch snakker med iOS og Android

Desuden skal Doro Watch inspirere ældre til at holde sig aktive.

Uret holder således øje med aktivitetsniveauet og kan måle brugerens sundhed på flere parametre; antal skridt, træningspas, hjerterytme, blodiltning og søvn med mere.

En genistreg i den forbindelse er, at den tilhørende app til Doro Watch, Doro Companion, er kompatibel med iOS og Android-telefoner. Det gør Doro Watch attraktivt for andre end dem, som ikke anvender et andet Doro-produkt.

TeamViewer fjernsupport-app er forudinstalleret på Doro Tablet for at kunne give pårørende adgang til indstillinger eksternt. Foto: Doro/PR

For Doro Tablet gælder det også, at enkeltheden og funktionaliteten er prioriteret højt. Skærmen er i høj opløsning, ikonerne er store og designet er robust, men let.

Tabletten har fire højtalere med surround sound, som gør den anvendelig som second screen til tv-kigning eller film.

Desuden er den udstyret med Doros patenterede userinterface, EVA, som står for ”Enkel, Venlig og for Alle”.

Doro Watch er udstyret med en tryghedsknap, som er en direkte forbindelse til Doro 8110-smartphone, der kan bruges til at tilkalde hjælp fra udvalgte personer. Foto: Doro/PR

Doros danske salgschef, Michael Fahlén, siger i en pressemeddelelse, at produkterne er skabt, så de ikke virker overvældende, men brugervenlige og funktionelle:

- "Vi har en ambition om, at de nye produkter kan være med til at inspirere de ældre til at få det bedste ud af deres hverdag," siger salgschefen og tilføjer, at produkterne kan give seniorernes en ekstra tryghed i dagligdagen.

Mere til historien

Svenske Doro er en af verdens førende mobilproducenter af smartphones til seniorer. Doros mobilassistent EVA er et simpelt dialogbåret styresystem, som passer til brugere på +65 år. EVA er baseret på Googles Android-teknologi, hvilket også gør det genkendeligt for pårørende.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Google Pixel Tablet til salg – uden lancering!

Google har talt om en Pixel Tablet. Inden den officielle lancering er Pixel Tablet nu set til salg sammen med Speaker Dock.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram