Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en “ekstra skærm”.

Lenovo Glasses T1 (Foto: Screenshot fra Lenovo film)
Lenovo Glasses T1 (Foto: Screenshot fra Lenovo film)

Lenovo har under IFA-messen 2022 præsenteret deres nyeste bud på et par smartglasses. De hedder Glasses T1.

Generelt kan man sige, at Lenovo Glasses T1 er USB-C forbundne ”briller”, som understøttes af Android, Mac, Windows og iPhone. Til iPhone kræver det en Lightning adapter, men eller fungerer det uden problemer.

De nye smartglasses er ikke aktiveret med Augmented Reality (AR) eller Virtual Reality (VR) for den sags skyld. Men de kan altså være en ”second-screen” til din computer eller smartphone.

Der er ikke noget nyt i ”skærmaktiverede briller”, som bliver en second-screen. Lenovo har tidligere sendt flere forskellige VR- og AR-enheder på markedet. Eksempelvis sidste års ThinkReality A3, som er et par letvægts AR-briller, der gør brug af Qualcomms teknologi.

Glasses T1 har højkontrast micro-OLED-skærme med en opløsning på 1.920 x 1.080 pixels per øje, samt indbyggede højttalere. Derudover har de TUV Low Blue Light-certificering. Det skriver Cnet.com.

Brillerne har en lav vægt, som gør noget godt for komforten. Ligesom de hurtigt og nemt kobles til ting.

Du kan se nærmere i videoen herunder, hvordan Lenovo har tænkt Glasses T1 kan benyttes.

Lenovo Glasses T1 – Your personal mobile display solution

Lenovo Unboxed: Lenovo Glasses T1 (2022)

Prisen er ikke offentliggjort endnu, men de kommer til salg på det kinesiske marked senere i år, mens de næste år bliver tilgængelige på andre markeder.

Lenovo har også præsenteret de nye tablets Tab P11, Tab P11 Pro, samt den bærbare ThinkPad X1 Fold 2022, som du kan læse mere om hos GSMArena.

Mere til historien

Der er desuden også mulighed for ”linse-indstillinger”, hvilket betyder, at de der benytter briller kan få taget højde for dette. Dog kan de ikke korrigere alle syns-problemer, så det vil formentlig nok være det mest almindelige nær- og langsynet hed, som der kan korrigeres.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Lenovos kommende gamer-mobil får 90 watt opladning

Den kommende Lenovo gamer-telefon, Legion 2 Pro, kommer med 5.500 mAh batteri og 90W opladning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram