Beskrivelse af app’en fra Autodoc

Autodoc er en stor handelsplatform for bildele til overkommelige priser. Autodoc har en stor webshop, men reservedelene kan også købes via en app.

autodoc
(Foto: Sam Loyd, Findbyplate.com)

Annoncørbetalt indhold

AUTODOC er en stor handelsplatform for bildele, som opererer i 27 lande i Europa.

Den ledende platform for køb af dele til motorkøretøjer har blandt andet høj fokus deres kunder, men også overkommelige priser.

Der forefindes teknisk support på mange forskellige sprog og herunder en aktiv profil på de sociale medier. AUTODOC har både en stor webshop, men der kan også forefindes en app, hvor reservedelene kan købes.

AUTODOC kataloget

Virksomheden, som er Berlin-baseret, tilbyder et stort sortiment med 4 millioner produkter, 1400 producenter, 166 bilmærker og et stort antal motorcykel mærker og lastbilmærker.

Udvalget består blandt andet af reservedele til bilen som inkluderer alt lige fra motorolie, belysning, dæk, gearkasse, styretøjsdele og meget mere.

Til motorcykler og lastbiler, kan der ligeledes forefindes mange reservedele.

AUTODOC – appen

Virksomhedens app er særdeles brugervenlig og nem at navigere rundt i. Du kan endda vælge sprog og land til at være dansk, hvis dette er et ønske. Med AUTODOC-mobilappen, kan du blandt andet benytte søgefeltet i toppen for at finde de reservedele, som du står og mangler.

Du kan endvidere også klikke på ’Tilføj køretøj’ i toppen og derved indtaste din nummerplade, for at være sikker på at finde de reservedele som passer til din bil eller andet køretøj.

Søgefunktionen kan derudover filtreres efter bilmodeller og mærker, med henblik for at finde den helt rette vare.

Hvis du ikke ønsker at benytte disse søgefunktioner, kan du i kataloget på appen også lede efter dét som du mangler under de forskellige varekategorier. Appen gør det altså muligt at finde frem til diverse varer på mange forskellige måder. Dette gør appen enormt fleksibelt for mulige kunder, så søge på den måde de foretrækker mest.

App til både Android og iPhone

Du kan både finde AUTODOC som mobil appen til Android, samt til IPhone og andre Apple produkter. Det eneste man skal gøre, er at skrive ’AUTODOC’ når man søger på appen og så kommer den frem.

I forhold til appen har andre brugere og kunder givet den udmærket anmeldelser. Brugerne har beskrevet appen som værende nem, funktionel og for at have gode priser.

Betalingsmetoder til AUTODOC appen

På selve appen kan der betales med forskellige betalingskort, herunder Visa og MasterCard. Alt efter, hvilket land man befinder sig i, kan der desuden vælges andre betalingsmetoder.

Følg dine ordre på appen

Via din profil på appen, kan du følge med dine ordrer, men også tjekke bonusser, samt ændre i dine oplysninger. Er der nogle varer som du overvejer at købe, men ikke helt er klar til endnu så kan du også gemme dem på en ønskeliste.

Bliv klogere på bilens udstyr

Hvis du har behov for at vide mere om bilernes udstyr, så kan du med fordel klikke på dette link og læse mere, inden du køber reservedele online.

Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram