Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

Discovery HBO Max lock mockup
(Grafik: MereMobil.dk)

Udover at HBO Max har rigtigt meget kvalitetsindhold i kataloget, så er der særligt én konkurrencefordel, som taler for at købe adgang til netop denne streamingtjeneste. Særligt hvis man elsker film.

Hidtil har HBO Max givet adgang til alle biograffilm fra Warner Bros. blot 45 dage efter biografpremieren, men denne fordel ser ud til at blive udvandet.

Ifølge Decider ændres det såkaldte ”Project Popcorn”, så film fra Warner Bros. ikke automatisk rammer streamingtjenesten. I stedet vil Warner Bros. Discovery fra film til film tage stilling til, om en film skal på HBO Max, efter vinduet på 45 dage.

Meldingen kom i forbindelse med regnskabsfremlæggelsen den 4. august, hvor direktøren for Warner Bros. Discovery, David Zaslav, offentliggjorde den nye strategi.

Den nye film Elvis står til at have premiere som leje- og streamingkøb tirsdag den 9. august 2022, men filmen lader ikke til at komme på HBO Max efter 45-dages vinduet, fortæller Decider.

Overfor mediet bekræfter Warner Bros. at ”Elvis på et tidspunkt vil komme til HBO Max, men releasedatoen kan ikke annonceres endnu”.

LÆS OGSÅ: Dansk sammenlægning af HBO Max og Discovery+ sker først i 2024

Mere til historien

Fusionsplanerne og nye strategier har ført til konsekvenser for brugere af HBO Max. F.eks. er Kamikaze-serien fjernet. Sæson ét er nu overtaget af TV 2 Play, hvor den kan ses fra 2023, oplyser TV 2 til MereMobil.dk.

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram