Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

Discovery HBO Max lock mockup
(Grafik: MereMobil.dk)

Udover at HBO Max har rigtigt meget kvalitetsindhold i kataloget, så er der særligt én konkurrencefordel, som taler for at købe adgang til netop denne streamingtjeneste. Særligt hvis man elsker film.

Hidtil har HBO Max givet adgang til alle biograffilm fra Warner Bros. blot 45 dage efter biografpremieren, men denne fordel ser ud til at blive udvandet.

Ifølge Decider ændres det såkaldte ”Project Popcorn”, så film fra Warner Bros. ikke automatisk rammer streamingtjenesten. I stedet vil Warner Bros. Discovery fra film til film tage stilling til, om en film skal på HBO Max, efter vinduet på 45 dage.

Meldingen kom i forbindelse med regnskabsfremlæggelsen den 4. august, hvor direktøren for Warner Bros. Discovery, David Zaslav, offentliggjorde den nye strategi.

Den nye film Elvis står til at have premiere som leje- og streamingkøb tirsdag den 9. august 2022, men filmen lader ikke til at komme på HBO Max efter 45-dages vinduet, fortæller Decider.

Overfor mediet bekræfter Warner Bros. at ”Elvis på et tidspunkt vil komme til HBO Max, men releasedatoen kan ikke annonceres endnu”.

LÆS OGSÅ: Dansk sammenlægning af HBO Max og Discovery+ sker først i 2024

Mere til historien

Fusionsplanerne og nye strategier har ført til konsekvenser for brugere af HBO Max. F.eks. er Kamikaze-serien fjernet. Sæson ét er nu overtaget af TV 2 Play, hvor den kan ses fra 2023, oplyser TV 2 til MereMobil.dk.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
Netflix-ambition: Nyt abonnement skal give 40 millioner nye brugere

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement er Danmark i første omgang ikke med i puljen.

(mere…)
Netflix kommer med reklamer til november

RYGTE: Reklameversionen af Netflix kommer i starten af november.

(mere…)
Netflix er ældre end du tror – 25 år med Netflix

TILBAGEBLIK: Netflix har rundet 25 år på markedet. Du kan læse mere om, hvordan det hele startede. Husker du Netflix via DVD?

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
TV 2 Play hæver nu prisen for eksisterende kunder

TV 2 Play siger endnu engang i pris. Denne gang rammes eksisterende kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram