Sikker dataopbevaring er essentiel for virksomhederne

Opbevarer din virksomhed data på en sikker måde? Det kunne være i et datacenter med sikker opbevaring.

Forbindelser-server

Annoncørbetalt indhold

Data er en vigtig ressource i dagens samfund, for det er det, virksomhederne bruger til deres markedsføring og udvikling af produkter, der kommer deres kunder til gode.

Sikker dataopbevaring er derfor essentiel for virksomhederne, og derfor er det vigtigt at have en plan for, hvordan man opbevarer data på en sikker måde.

Dette kan være en udfordring, da der er mange forskellige måder at opbevare data på, og der er ikke altid plads til alle data i én løsning.

De færreste virksomheder har mulighed for at opbevare data i et eget datacenter. Derfor lejer de ofte serverplads hos et stort center. Læs mere her om brugen af datacenter for sikker dataopbevaring.

Der samles data fra alle enheder – især telefonen

Virksomhederne udvikler deres strategier baseret på al den data, de har om deres kunder. Derfor køber de tillige en masse data fra de virksomheder, der samler den.

Der samles data fra alle enheder – især telefonen, når man bruger sociale medier eller andre gratis apps eller hjemmesider. Dette gøres for at give brugerne den bedst mulige oplevelse, men især for at virksomhederne kan tjene penge på at sælge de opsnappede data.

Dataene bruges til at forbedre brugeroplevelsen, personalisere indhold og annoncer samt målrette markedsføring. Store virksomheder som for eksempel Meta og Google tjener deres penge ved netop at sælge alle de data, de får, når man benytter sig af deres gratis tjenester, hvad end det er maps, en video på YouTube, et billede på Instagram eller en profil på Facebook.

Adgang til data er centralt for de fleste forretninger

De fleste forretninger kan ikke fungere uden at have adgang til data. Dette skyldes, at data ofte indeholder vigtige informationer om kunder, produkter, salg og meget andet.

Uden adgang til disse data ville det være svært for virksomhederne at drive deres forretning. Samtidig er det også vigtigt, at man også kan tilgå disse data, når man har behov for det, hvad end det er på kontoret eller eksempelvis ude ved en kunde.

Derfor er det afgørende, at virksomhederne har adgang til deres data på en sikker og pålidelig måde. Dette kan eksempelvis ske gennem et datacenter.

Datacenteret sikrer, at virksomhedernes data er opbevaret sikkert og pålideligt, samtidig med at der er adgang til dem 24/7.

Data skal være sikkert opbevaret ved lov

Data skal opbevares sikkert, og dette er noget der står i persondataloven. Dog er der en række undtagelser fra denne regel, og det er primært hvis dataen skal bruges til statistik eller journalisering.

I disse tilfælde behøver data ikke at være sikkert opbevaret, men det er stadig vigtigt at have et godt system til at holde styr på dataene. Så længe der er tale om personfølsomme oplysninger kan det være fatalt for en virksomhed, hvis ikke disse opbevares med den foreskrevne sikkerhed.

Det kan skade vedkommende, hvis oplysninger det er, virksomhedens omdømme, og i sidste ende virksomhedens økonomi, enten fordi den ikke længere kan finde kunder at drive forretning med, eller på grund af søgsmål fra den krænkede kunde.

Det er essentielt for virksomheder at sikre deres data, så de kan fortsætte med at vokse og udvikle sig, men også for at sikre sig pålidelighed blandt deres kunder og partnere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram