Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

Rygtebørsen siger ifølge Gsmarena: Galaxy Watch 5-serien understøtter 10 watt hurtigladning, så der på en halv time kan lades op til 45 procent. Opladeren vil desuden bruge USB-C i stedet for USB-A.

Internettet oversvømmes i øjeblikket af mere eller mindre dokumenterede gisninger og rygter i forbindelse med lancering af nye smartphones og smartwatches.

Således refererer det troværdige medie Cnet lystigt Twitterprofilen @OnLeaks for priser på Samsungs smartwatches Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro plus Samsungs foldbare smartphones Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4.

Når medier som Cnet – og for den sags skyld GSMarena (se billedtekst) – samler lyden fra jungletrommerne op, så er det ofte fordi, at afsenderne er tæt på at ramme plet.

@OnLeaks skriver i sit tweet følgende priser:

  • Galaxy Z Fold 4 256 GB vil koste 1.799 euro
  • Galaxy Z Fold 4 512 GB vil koste 1.919 euro
  • Galaxy Z Flip 4 128 GB vil koste 1.109 euro
  • Galaxy Z Flip 4 256 GB vil koste 1.169 euro
  • Galaxy Watch 5 40mm BT vil koste 299 euro
  • Galaxy Watch 5 40mm 4G vil koste 349 euro
  • Galaxy Watch 5 44mm BT vil koste 329 euro
  • Galaxy Watch 5 44mm 4G vil koste 379 euro
  • Galaxy Watch 5 Pro 45mm BT vil koste 469 euro
  • Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G vil koste 499 euro

Når euroen står i knap 7,50 kroner, så vil for eksempel Galaxy Z Flip 4 med 256 GB lagerplads lande i 8.700 kroner. Dertil skal man forvente, at diverse afgifter og moms vil få den danske pris højere op.

Det samme vil ske for for eksempel top-uret Galaxy Watch 5 Pro 45mm 4G, som i danske prislister vil lande på cirka 3.700 kroner plus justeringer for danske afgifter og dansk moms.

@OnLeaks konstaterer kort i tweeted, at “nogen har lige sendt dette til mig”, og står det for troende, så er der tale om prisstigninger over hele linjen.

Ifølge Cnet kan prisstingerne kobles til de verdensomspændende problemer med levering af komponenter.

Nedtælling til afsløring

Helt præcist, hvordan Samsung prissætter de kommende produkter vil blive afsløret den 10. august, når Samsung afholder sin Galaxy Unpacked.

Altså med mindre der opstår kryptiske årsager til en aflysninger, som det skete for Motorola, der forleden var ude i en pinlig og kryptisk aflysning af afsløringen af topmodellerne Razr 2022 og X30 Pro.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

I andet kvartal havde Apple havde en stigning i omsætningen til 82,96 milliarder dollar – svarende til 606 milliarder kroner. Og det på trods af de globale flaskehalsproblemer. Hos Apple ramte det salget af MacBook-computere og iPads. Læs mere om Apples succesfulde andet kvartal her

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram