Netflix vil blokere for downloads

En udvikler er faldet over en tekst i koden på Netflix' app. Netflix har ingen kommentarer til afsløringen.

Alt tyder på, at det til næste år vil være muligt, at se Netflix med reklamer. Men det vil formentlig koste muligheden for at downloade successerier som "Stranger Things" (billedet). (Foto: Netflix)

Netflix nægter at kommentere en afsløring af de artige. En udvikler har nemlig tippet det amerikanske erhvervsmagasin Bloomberg om en tekststreng, som løfter en flig af sløret for streamingkæmpens fremtidsplaner.

Det er Mark Gurman fra erhvervsmagasinet Bloomberg, som tidligere været ude med skriverier om, at Apples plan er med tiden, at udvide sin i forvejen blomstrende forretning med flere reklamer.

Senest var det om, at Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad. Nu har den troværdige skribent med baggrund i tippet igen været ved tastaturet.

Denne gang handler det også om, at udvide forretningen med reklameindtægter, men nu er det altså Netflix, der er kommet under lup.

Prop i downloads

Ifølge Mark Gurman vil Netflix' plan om et reklamefinansieret niveau få klippet mindst en hæl i forhold til et betalt abonnement.

Vælger man at streame fra Netflix, så bliver det i bogstaveligste forstand kun streaming.

Netflix planlægger nemlig, at brugere af deres kommende reklamefinansierede niveau ikke får adgang til at downloade hverken film eller serier eller andre former for shows fra platformen.

Altså: Det vil være slut med, at hente film ned til flyveturen eller til at nyde foran pejsen i den norske skihytte, hvis man vælger det gratis tilbud, og dermed skal streame reklamer a la noget der formentlig vil ligne de danske flowtv-kanaler TV 2 eller TV 3.

Mark Gurman skriver, at Netflix har afsløret sig selv ved, at have kodet det ind i koden på virksomhedens iPhone-app.

Det var udvikleren Steve Mosers, som faldt over en tekststreng med teksten "Downloads available on all plans except Netflix with ads" og efterfølgende tippede Bloomberg News.

Netflix har altså afvist at kommentere afsløringen. Dermed konkluderer Mark Gruman, at Netflix endnu ikke har reklame-planerne helt på plads, og at Netflix fortsat kan nå at ændre retning.

Mere til historien

Netflix planlægger ifølge Bloomberg, at rulle det annonceunderstøttede niveau ud i begyndelsen af ​​næste år.

Netflix planlægger prisstigninger

Skal man tro nye oplysninger fra et amerikansk medie, så er Netflix på vej med nye prisstigninger.

(mere…)
Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram