Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

Motorola Edge 30
Motorola Edge 30 er ifølge vores anmelder "konge" i mellemprisklassen, men bliver Razr 2022 og X30 Pro også "konger" blandt de dyre smartsphones? (Foto: MereMobil.dk)

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden, som var programsat til den 2. august 2022.

Men nu er der kommet en ny dato for afsløringen af de to supermobiler.

Ifølge mediet GSMarena vil afsløringen ske den 11. august.

Det har topchefen i Lenovo, der ejer Motorola, Chen Jin meddelt. Samme Chen Jin lagde forleden et mystisk slør ud over den pludselige aflysning, da han blandt andet kryptisk udtalte:

- "Jeg er ked af at meddele, at lanceringen af ​​de nye Moto-produkter […] er blevet aflyst af en eller anden grund. Vi håber stadig oprigtigt at bringe nye moto-produkter til alle og stadig være den Moto, som kinesiske brugere kan lide."

Udtalelsen var en maskinoversættelse af et indlæg på det rent kinesiske mikro-bloggingsite Weibo. Det er også Weibo, som GSMarena bruger som kilde for den nye lanceringsdato.

Den virkelige årsag til aflysningen får vi nok aldrig en forklaring på, men der blev hurtigt spekuleret i, at der var en sammenhæng med formanden for Repræsentanternes Hus i USA, Nancy Pelosis besøg på Taiwan.

To flagskibe med et smæk

Razr 2022 og X30 Pro vil formentlig flytte på balancen i kampen blandt de eksklusive smartsphones.

Således har Motorola blandt andet ladet sive, at både Razr 2022 og X30 Pro vil være bestykket med Snapdragon 8+ Gen 1, mens X30 Pro skulle få et primært kamera på 200 megapixels.

Med Snapdragon 8+ Gen 1 vil Razr 2022 formentlig være den mest kraftfulde foldbare telefon på markedet, mens X30 Pro med et kamera på 200 megapixels vil blive den første smartphone med så stor en opløsning.

I maj lancerede Motorola modellen Edge 30, som du kan læse anmeldelsen af her. Se også videoanmeldelsen herunder:

Mere til historien

Nok har Motorola præsteret en "konge" med Motorola Edge 30 og nok kommer Razr 2022 og X30 Pro til at sætte ny standard blandt topmodellerne, men for alvor at komme ind på top-10-listen i Danmark kommer Motorola nok ikke foreløbig. Her styrer - traditionen tro - ikke mindst Apple, men også Samsung.

Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram