Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

MotoLAUNCHaugust2022
Du skal sætte kryds i kalenderen den 11. august, hvis du er Moto-fan (Grafik: MereMobil.dk / Motorola)

Motorolas kinesiske afdeling har bekræftet datoen for annonceringen af Motorola Razr 2022, Moto X30 Pro og Moto S30 Pro. Det er Chen Jin, Lenovo China Mobile GM, som bekræfter dette via hans personlige Weibo-profil. Det skriver GSMArena..

Dermed holder rygterne stik, som vi skrev om for få dage siden.

Eventen blev aflyst i sidste uge kort inden den skulle være afholdt - uden en begrundelse.

Digital Chat Station har bragt en række detaljerede billeder af Moto S30 Pro og den kommende Lenovo Legion Y70.

Moto S30 Pro ses i farverne sort og blå. Det ligner bagsiden har et “læder-look”. Det ventes, at Moto S30 Pro kommer med en kurvet 6,55 tommer AMOLED-skærm, Snapdragon 888+ processor og 50 megapixels hovedkamera.

Lenovo Legion Y70 går under kodenavnet Halo. Den ventes at komme med en Snapdragon 8+ Gen 1 processor fra Qualcomm, 6,67 tommer AMOLED skærm, 50 megapixels hovedkamera og et batteri på 5.000 mAh, der understøtter 68 watts opladning. Den vil blive tilgængelig i farverne sort, hvid og rød. Lenovo har allerede bekræftet, at Legion Y70 lanceres den 13. august.

Det er uvist om alle modellerne lanceres på det danske marked. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt meldt ud fra Motorola.

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at det forventes, at Razr i første omgang kun bliver tilgængelig på det kinesiske marked, men senere forventes at komme til salg på markeder.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram