Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

Google Play runder 10 år (Kilde: Google)
Google Play runder 10 år (Kilde: Google)

Googles appbutik hedder Google Play. Den er netop rundet et ”skarpt” hjørne. Det er nemlig 10 år siden, at Google Play blev en realitet, da den daværende Android Market skiftede navnet til Google Play Store. Det oplyser Google på deres officielle blog.

Android Market åbnede i 2008 og var i nogle år applikationsbutikken for Android-brugere indtil Google ændrede navnet i 2012 til Google Play Store.

Et årti efter Google Play blev til, er der nu mere end 2,5 milliarder mennesker fordelt på 190 lande, som hver måned benytter Google Play til at opdage apps, spil og andet indhold. Og der er mere end 2 millioner udviklere, som arbejder på at udvikle apps og andet til de mange brugere.

Google Play fylder 10 år, hvilket fejres med nyt logo og nye farver (Kilde: Google)
Google Play fylder 10 år, hvilket fejres med nyt logo og nye farver (Kilde: Google)

Google er også klar til at fejre den runde fødselsdag med et nyt logo. Dette mener de selv giver større ”sammenhæng” til deres Search, Assistant, Photos, Gmail m.m.

-“We’re introducing a new logo that better reflects the magic of Google and matches the branding shared by many of our helpful products — Search, Assistant, Photos, Gmail and more,” forklarer Tian Lim, VP of Google Play, om det nye logo. 

Mere til historien

I forbindelse med fødselsdagen er Google klar med et Google Play point-program. Her kan du aktivere point-boosteren og optjene 10x point på køb. Den officielle startdato for tilbuddet kan variere fra land til land. Du kan tjekke om den er ledig i fanen “Earn” i Play Points-sektionen.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram